Rani oproštaji Ćorića i Vekić od Moskve

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 16.10.17. | 13:11

Nije bilo sreće za naše tenisače.

Poraz dvoje hrvatskih predstavnika odmah na startu turnira u Moskvi. Borna Ćorić ostao je bez osmine finala nakon što je u prvom kolu izgubio od Izraelca Dudija Sele sa 6:3 i 6:2 za samo sat vremena igre. Naš tenisač je odmah na startu oduzeo servis suparniku i poveo 2:0, no prednost nije uspio sačuvati. Sela vraća break zaostatka u četvrtom gemu i izjednačuje na 2:2 te već na idućem servisu Ćorića, ponovno radi break za preokret i prednost od 4:2.

Ćorić se u drugom setu potpuno raspao, izgubio je servis na početku te još jednom u petom gemu i bilo je jasno da nema pomoći. Nastavlja se tako kriza našem mladog tenisača, koji je trenutno na 56. mjestu ATP ljestvice, a upisao je poraze i na startu Šangaja te Pekinga.

Bolje sreće nije bila niti Donna Vekić također u Moskvi. Bolja od Osječanke u prvom kolu, za samo 50 minuta igre, bila je 21-godišnja Čehinja Katerina Siniakova sa 6:0 i 6:2. Vekić nije uspjela doći do niti jednog gema u prvom setu, sva tri puta kiksala je na svom servisu, a loš nastup nastavila je u drugom setu u kojem u još dva gema nije mogla sačuvati servis. 52. igračica svijeta uzela je tako pet breakova u nizu i prošetala se do osmine finala. Ovo je bio njihov drugi susret i druga pobjeda Siniakove.

Moskva, prvo kolo:

Ćorić - Sela 3:6, 2:6
Vekić - Siniakova 0:6, 2:6

(Foto: Action Images)


Tagovi

Donna VekićBorna ĆorićATPWTAATP MoskvaWTA Moskva

Ostale Vijesti