Pripremili smo Arsenal (1.85) sjajnih tečajeva, za visok dobitak skinite Lille (1.75) i Zvereva (1.25)

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.04.24. | 10:38

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve

Sunčana nedjelja je pred nama, a da biste uživali još više, samo treba pogledati što je Germania spremila za svoje vjerne igrače i osmjeh vam se neće micati s lica. Tri para s najvećim tečajevima u Hrvatskoj spremno čekaju da ih uvrstite na listić, a na kraju dana i zaokružite kao dobitne.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Metz – Lille (13.00), DVOJKA, 1.75

Gosti su u žestokoj borbi za Ligu prvaka, a trenutno im Brest bježi jedan bod i moraju čekati njihov kiks, ali pritom i sami skupljati bodove. Idealna prilika za trobod je kod Metza, koji je na 16. mjestu i treća su najlošija momčad lige. Iako i njima bodovi nužno trebaju, kvaliteta je na strani Lillea i ovo je odličan tečaj na njihovo slavlje.

Tottenham – Arsenal (15.00), DVOJKA, 1.85

Nakon novog kiksa Liverpoola, jasno je da se Arsenal sada do konca sezone bori samo s Manchester Cityjem za naslov prvaka. I svaki bod je Topnicima bitan. A nimalo jednostavno im neće biti danas na gostovanju kod Tottenhama u derbiju sjevernog Londona. Spursi preferiraju napadački nogomet, traže pogotke, ali Arsenal je favorit.

A.Zverev – D.Shapovalov (21.20), JEDINICA, 1.25

Kanađanin se tek vraća nakon problema s ozljedama i na 132. je mjestu ATP ljestvice, iako objektivno vrijedi puno više. No, iako je nanizao dvije pobjede, Shapovalov je apsolutni autsajder protiv Zvereva kojem je zemlja podloga na kojoj se sjajni snalazi. Dosad su osam puta međusobno igrali, a Zverev vodi 5-3. Jedini dvoboj na zemlji lakoćom je u svoju korist riješio Nijemac, tako da u novo slavlje ne sumnjamo.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport KladionicaNajveći tečajevipogodi najveći tečaj

Ostale Vijesti