Germania
Germania

Pogodite Čile (2.50), Donnu (1.80) i JAR (1.50) i imat ćete dovoljno za najbolji kavijar

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 29.06.24. | 10:20

Nigdje u Hrvatskoj nećete naći veće tečajeve.

Napokon, dočekali smo i tu subotu! Osim što nam se vraća Euro, isto tako u naredna dva dana možete napuniti baterije prije povratka na posao. Vrijeme je sjajno, sunce piči, a dodatno su nas zagrijali i sjajni tečajevi koje nudi Germania. Ima u ponudi svega, od nogometa do tenisa, a obišli smo i tri kontinenta. Bilo kuda, Germania svuda!

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranici, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Kanada – Čile (02.00), DVOJKA, 2.50

Ovo je izravni dvoboj za drugo mjesto u skupini i plasman dalje, jer Kanađani imaju tri boda, dok je Čile samo na jednom te mu igra jedino pobjeda ili mogu pakirati kovčege, spremati se za let natrag u Santiago. Kanađani igraju na svom kontinentu, a pokazali su se kao nacija koja je jako napredovala u nogometu, a imaju u zvijezdu u liku Alphonsa Daviesa koji je interesantan i Real Madridu. Ipak, danas ipak više vjerujemo Čileu, a Germania je spremila sjajan tečaj kojeg ne biste smjeli propustiti.

D. Shnaider – D.Vekić (12.30), DVOJKA, 1.80

Sudar dvije tenisačice koje na WTA ljestvici dijeli svega nekoliko bodova. Donna je 49., a Diana 47. igračica svijeta. Do finala WTA turnira u Bad Homburgu Diana je svladala Kerber, Jestremsku, Badosu i Navarro, dok je Donna bila bolja od Bronzetti, Alexandrove, potom je Siniakova predala, da bi u polufinalu svladala Tomovu. Ovo je prvi međusobni okršaj ovih dvaju tenisačica. Dona je blaga favoritkinja, a tečaj u Germaniji na slavlje Hrvatice nešto je što svakako nećemo htjeti propustiti.

Južna Afrika – Bocvana (15.00), JEDINICA, 1.50

Nakon što su obje reprezentacije COSAFA Cup otvorile remijem, sada i jedni i drugi žele doći do pobjede s kojom bi napravile veliki korak prema mogućem prolasku skupine A. Južna Afrika je veće ime, o tome ne treba trošiti riječi, ali Bocvanu nije za podcijeniti. Iako imaju svega par poznatih igrača te sve u principu podređuju 28-godišnjem Orebonyeu, Francuz Didier Gomes dobro ih je posložio te imaju glavu i rep. No, nekako smo uvjerenja da će kvaliteta danas presuditi, a ona je na strani JAR-a.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



Tagovi

Germania SportGermania Sport kladionicaNajveći tečajevipogodi najveći tečajkladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti