Pogodio tečaj 623,68 i zaradio put na El Clasico: “Pred svjedocima sam rekao da ću pobijediti”

Vrijeme Čitanja: 3min | čet. 19.09.24. | 12:00

Imamo i drugog tjednog dobitnika u nagradnom natječaju Ostvari navijački san

Germania je u svojem nagradnom natjecanju Ostvari navijački san dobila i drugog tjednog pobjednika, ujedno i sretnog putnika na utakmicu po izboru.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Nakon Krešimira koji putuje na utakmicu Liverpool - Real Madrid, sretni dobitnik je i Dubravko, koji je pogodio ishod na 12 parova, pogodio ukupni tečaj 623,68 te izvadio dvije vize za Santiago Bernabeu. Dubravko je odabrao El Clasico, dvoboj između Real Madrida i Barcelone, koji je na rasporedu 27. listopada u Madridu, a povest će svojeg prijatelja. U razgovoru za Germanijak, Dubravko je otkrio neke detalje svojeg dobitka, a saznali smo i na koje sportove voli tipovati.

Jeste li listić slagali ciljano s namjerom da visokim ukupnim tečajem konkurirate za nagradnu igru?

Naravno da sam ciljao na pobjedu. Ja sam stari sportaš, bivši U18 reprezentativac Jugoslavije u hokeju, bitno mi je natjecati se. Znao sam da Germania ima akciju Ostvari navijački san, pratim i ostale promocije koje imate.“

Chelsea i Bremerhaven su u zadnji tren uspjeli osigurati pobjedu i prolazak listića. Jeste li bili nervozni kada ste pratili utakmice?

Kako sam pratio listić, najviše me mučio Chelsea. Naime, PSG i Real su vodili sa dva razlike, ali Chelsea je gubio. Nakon toga ostala još samo dva teniska para, zato me Chelsea najviše nervirao.“

Pogodili ste dva teniska iznenađenja u polufinalu WTA turnira u Guadalajari. I inače ste stručnjak za tenis?

Tenis mi najbolje ide, čak ću vam reći da mi je prije nekoliko godina u Germania kladionici jedan gem uskratio dobitak od milijun i 400 tisuća kuna dobitka. Osim tenisa, volim i u hokeju igrati trećine.“

Pobjedu i put na utakmicu osigurao vam je ukupan tečaj od 623,68. Jeste li ikada pogodili veći ukupan tečaj?

Jesam, bilo je to oko 4300,00.“

A sjećate li se najvećeg koeficijenta kojeg ste pogodili na jednom paru?

Jednom sam boks pogodio da će biti neriješeno, tečaj je bio 29,00.“

Koliko dugo igrate u Germania kladionici?

Jako dugo, već gotovo 20 godina.“

Igrate li preko weba ili fizički u poslovnici?

Najviše preko weba, registrirao sam račun kada ste otvorili mogućnost klađenja preko weba. Kako je do toga došlo? Jednom su mi u poslovnici krivo stavili australsku košarku umjesto trećine u hokeju. Umjesto 2.60 stavljen mi je tečaj 1.40 i utakmica završi 69-69, bio je to jedini par koji sam promašio.“

Kako to da ste odabrali El Clasico? Jeste li već odabrali koga povesti na utakmicu?

Moj prijatelj bio je vrlo uporan da idem s njim u Sofiju na hokejaški turnir i rekao je da će me častiti. Prošli tjedan me zvao i rekao da mi je kupio aviokarte i da moram ići s njim. Rekao sam mu da ću mu se odužiti za put u Sofiju. Sjedili smo u kafiću i pred četvoricom svjedoka najavio sam da ću mu se odužiti preko nagradnog natječaja Ostvari navijački san te da ću biti tjedni pobjednik. Tako je na koncu i bilo, a kako je moj prijatelj bio na Nou Campu, sad sam mu rekao da će ići na Santiago Bernabeu“, zaključio je izuzetno dobro raspoloženi Dubravko u razgovoru za Germanijak.

Podsjetimo, od 2. rujna pa sve do 2. prosinca 2024. Germania priređuje nagradno natjecanje pod nazivom Ostvari navijački san.

Kroz 13 tjedana saznat ćemo 13 pobjednika koji će moći otputovati na utakmicu svojih snova, a s obzirom na to da s nekim treba dijeliti snove - pobjednici će sa sobom moći povesti još jednu osobu.

Pobjednik sam bira putovanje, a Germania organizira ulaznicu, prijevoz, smještaj i džeparac! U prijevodu, 13 pobjednika nagradnog natjecanja i njihove pratnje, neće imati baš nikakve troškove. Jedino što će trebati je osloboditi ponešto dana godišnjeg odmora ili iskoristiti slobodne dane na fakultetu.

Ono što je jako bitno za napomenuti, u natjecanju sudjeluju samo online listići klađenja s minimalnom uplatom od 3 eura, a najveći pogođeni tečaj tijekom tjedna donosi nagradu.

Detaljni pravilnik nagradnog natjecanja Ostvari navijački san dostupan je na mrežnoj stranici Germanije u svakom trenutku. Prouči ga, uplati listić za 3 eura, pokaži sportsko znanje i otputuj s pratnjom na utakmicu omiljenog kluba.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

Ostvari navijački sanGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dankladioniceSponzorira Germania Sport KladionicaEl Clasico

Ostale Vijesti