Pavić u četvrtfinalu parova, Mektić i Škugor također prošli dalje nakon sjajnog meča

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 10.07.17. | 20:06

Danas u Wimbledonu igraju četiri para u konkurenciji muških parova.

Mate Pavić se s Austrijancem Oliverom Marachom plasirao u četvrtfinale parova na Wimbledona. Oni su kao šesnaesti nositelji nakon dva sata igre s 3:0 u setovima (6:3, 6:4, 7:6 (3)) pobijedili britansku kombinaciju Clarke – Willis. Tijekom cijelog meča dozvolili su samo dvije break lopte svojim protivnicima te mirno ušli među osam najboljih parova u Wimbledonu.

Danas je zaustavljena sjajna priča Antonija Sančića. Ovaj Samoborac je u paru s Francuzom Hugom Nysom iznenađujuće došao do osmine finala, ali tu su zaustavljeni od finsko-australske kombinacije Kontinen/Peers. Držali su se Sančić i Nys do 1:1 u setovima, ali onda su prvi nositelji turnira suvereno došli do pobjede.

Iz turnira je ispao i Ivan Dodig. On je u patru s Marcelom Granollers-Pujol nakon više od tri sata igre izgubio od američko-novozelandske kombinacije Harrison/Venus. Bilo je 2:6, 6:3, 6:4, 6:7 (7), 6:3 za 10. nositelje turnira.

U četvrtfinale parova plasirali su se, nakon sjajnog meča, Nikola Mektić i Franco Škugor koji su protiv para Groth-Lindstedt slavili s 3:1 (6:7, 7:6, 7:5, 7:5) u setovima nakon tri sata i četiri minute. 

Što se tiče Ane Konjuh, nakon što je od Venus Williams ispala u singlu, više uspjeha nije imala ni u paru - u paru s brazilskom tenisačicom Beatriz Haddad Maijom poražena je od kombinacije Chan-Nicolescu s 2:1 (7:6, 3:6, 4:6).

(Foto: Action Images)


Tagovi

WimbledonATPAntonio SančićMate Pavić

Ostale Vijesti