Đoković rastjerao sve oko sebe! Nakon Agassija otpustio i drugog trenera

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 04.04.18. | 16:16

Srbin ne zna u kojem smjeru krenuti.

Slavni Amerikanac rekao je kako se ne slažu oko nekih važnih detalja za koje je on smatrao da su presudni što je još jednom potvrdilo da s bivšim prvim igračem svijeta nešto opako ne valja. Kad je već otišao i Agassi, Đoković je odlučio raskinuti suradnju i sa Radekom Štepanekom, svojim drugim trenerom koji je u njegovom timu bio od početka sezone.

Spekulira se da je razlog prekida sa Agassijem svađa jer mu je Amerikanac savjetovao da dozira turnire i bolje se pripremi, što Srbin nije htio poslušati. Nakon što je lako ispao od Pairea u Miamiju u prvom kolu na turniru koji mu je Agassi predložio preskočiti, ovaj više nije želio biti njegov trener.

Problemi koje Đoković ima su veliki, nije ni blizu svoje najbolje forme, fizička pripremljenost mu nije na razini i možda je Amerikanac u pravu kada kaže da se treba puno bolje spremiti.

Ova sezona je inače katastrofalna za Novaka, nakon 11 dugih godina povezao je tri poraza, a to dovoljno govori na kojoj je trenutno razini. Na kraju svega ovo je samo dokaz kaosa u kojem se Srbin trenutno nalazi i dokaz toga da nema jasan smjer u kojem bi trebao krenuti kako bi se vratio na staze stare slave.

(Foto: Action Images)

 


Tagovi

Novak ĐokovićAndre AgassiRadek Štepanek

Ostale Vijesti