Odigraj danas u Germaniji domoljubne listiće sa povećanim tečajevima!

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.08.17. | 10:48

Germania Sport kladionica pripremila je novu sjajnu ponudu za svoje igrače!

 

Večeras tri hrvatska kluba, Dinamo, Osijek i Hajduk nastupaju u playoffu kvalifikacija za Europsku ligu. Dinamo na Maksimiru dočekuje Skenderbeu, Osijek je u Gradskom vrtu domaćin Austriji Beč, dok Hajduk gostuje kod Evertona.

Bogat je nogometni dan pred nama, a tom je prigodom Germania Sport kladionica odlučila počastiti svoje igrače s UVEĆANIM tečajevima na tim utakmicama za podršku hrvatskim momčadima i to na dva listića.

Jedan je 'Domoljubni listić' na kojem je podebljan ukupni tečaj na igre da će Dinamo pobijediti večeras na Maksimiru, da Osijek neće izgubiti od Austrije Beč, a da će Hajduk postići najmanje jedan pogodak na gostovanju kod Evertona. Ove tri igre u Germanijinoj današnjoj akciji nose ukupni tečaj 4,50!

U sklopu današnje akcije, Germania Sport kladionica je pripremila i drugi listić, 'Hazarderski domoljubni listić', u kojem vas nagrađuje uvećanim ukupnim tečajem na igre na hendikep pobjedu Dinama protiv Skenderbeua, odnosno da će 'Modri' pobijediti s minimalno dva razlike, da će Osijek pobijediti Austriju Beč te da Hajduk neće izgubiti kod Evertona. Ove sjajne tri igre samo danas u našoj akciji nose sjajan ukupni tečaj 17,50!

Ova oba listića možete odigrati na uplatnim mjestima Germania Sport kladionice danas do 19 sati. Sretno!

(Grafika: Vedran Duhaček)


Tagovi

domoljubni listićidomoljubni listićhazarderski domoljubni listićbet analizaGermania Sport

Ostale Vijesti