NAJAVA DANA: Napoli u borbi s Interom, a Bilbao i Leverkusen spašavaju sezonu

Vrijeme Čitanja: 2min | pon. 03.12.18. | 08:00

Kompletiraju se zaostale utakmice u ligama petice.

17:30 RUSIJA - ČEŠKA

Trećeplasirana Rusija kao favorit dočekuje drugoplasiranu Češku i želi im uzvratiti za minimalni poraz u prvom susretu. Riječ je o izjednačenoj skupini u kojoj Rusi današnjom pobjedom ostaju u igri za Svjetsko prvenstvo, zajedno s Francuskom i današnjim protivnicima.

18:00 MAĐARSKA – HRVATSKA

Susret je ovo poraženih reprezentacija nakon prvog kola Europskog prvenstva. Hrvatice su nadigrane od Španjolki, a Mađarice od Nizozemki. Mađarska je favorit u ovom susretu.

20:00 PSV 2 – GO AHEAD EAGLES

Gosti su jedni od favorita za povratak u elitni razred nizozemskog nogometa, dok se mlada momčad PSV-a smjestila u sredinu tablice. Obje ekipe su postigle po 29 pogodaka u 15 kola, što je gotovo dva po susretu pa i danas očekujemo efikasnu utakmicu.

20:15 SRBIJA - GRČKA

Srbija je neočekivano poražena u Izraelu i danas im treba pobjeda protiv prvoplasirane i neporažene Grčke, iako im koš razlika u odnosu na konkurenciju ide u prilog.

20:30 ATALANTA – NAPOLI

Napoli ide na teško gostovanje u Bergamo nadajući se kakvom-takvom priključku za vodećim Juventusom, iako je sve izglednije da ga do kraja prvenstva čeka borba s Interom za drugo mjesto. Domaćini su na sredini izjednačene tablice i tri boda bi ih pogurala čak pet mjesta.

20:30 NURNBERG – LEVERKUSEN

Nurnberg se nalazi u zoni ispadanja, a Leverkusen ima sezonu za zaborav te su tek 12 na ljestvici. U zadnja četiri međusobna susreta, Apotekari su uvjerljivo slavili.

21:00 LEVANTE – ATH.BILBAO

Slavni Athletic Bilbao ima samo jednu pobjedu iz 13 susreta i ovo im jedan od najgorih ulazaka u sezonu ikad. Čvrsti Levante se smjestio u sredinu tablice. U ovoj izjednačenoj ligi, tri boda ih dijele do borbe za Europu, a s dva-tri lošija kola bi se lako našli u zoni ispadanja.

21:00 WBA – BRENTFORD

WBA je jedan od pretendenata za viši rang, a Brentford će muku mučiti da ostane u ovom razredu engleskog nogometa. U zadnja tri međusobna susreta, uvijek je slavio onaj tko je bio domaćin na utakmici.

21:00 AUXERRE – LORIENT

Susret ova dva bivša prvoligaša, Lorient dočekuje u boljem raspoloženju s trećeg mjesta tablice, dok su domaćini tek trinaesti. U zadnjih pet međusobnih susreta, Lorient je slavio tek jednom i to davne 2011. godine.

21:00 NIZOZEMSKA - ŠPANJOLSKA

Najjači susret drugog kola Europskog prvenstva igraju Nizozemska i Španjolska i bolje iz ovog susreta će istaknuti kandidaturu za prvo mjesto skupine C.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

najava danaanaliza

Ostale Vijesti