REUTERS/Arnd Wiegmann
REUTERS/Arnd Wiegmann

Najava dana: Kratko i jasno, počinje Liga prvaka!

Vrijeme Čitanja: 3min | uto. 14.09.21. | 07:11

Pogledajte što smo za danas pripremili...

SEVILLA – SALZBURG, 18:45

(Nogomet, Liga prvaka)

Premda je Salzburg taj koji je protutnjao kroz prvih sedam kola Bundeslige, dok se Sevilla u prva tri kola pomalo sramežljivo predstavila protivninicima u La Ligi, danas bi trobod trebao otići u Andaluziju. Lopeteguijev roster je jednostavno kvalitetniji, iskusniji i taman toliko bolji da danas iz utakmice izađe kao pobjednik.

YOUNG BOYS – MAN. UTD, 18:45

(Nogomet, Liga prvaka)

Nakon strašnog debija Christiana Ronalda u Premier ligi, mnogi večeras vide Crvene Vragoce kao pobjednike na gostovanju u Švicarskoj. Ipak, to ne mora nužno biti tako. United je i dalje sklon igračkim oscilacijama, dok su Švicarci puni samopouzdanja nakon visoke pobjede u ligi protiv Zuricha. Gosti su veliki favorite, ali iznenađenje je itekako moguće

BARCELONA – BAYERN, 21:00

(Nogomet, Liga prvaka)

Više od utakmice za Barcu. Nakon prošlogodišnje blamaže u istom natjecanju, Blaugrana na Camp Nou traži osvetu, što bi moglo biti jako opasno za domaćina. Pritisak pobjede protiv u ovom trenutku snažnijeg protivnika mogao biti razočarati navijače na tribini. Barca nema Messija, nema ni Braithwaitea, teško da će s usamljenim Luuk de Jongom u špici napada postići konkretan rezultat.

CHELSEA – ZENIT, 21:00

(Nogomet, Liga prvaka)

Zenit je možda u velikom nizu u svojoj Rusiji, ali Liga prvaka je nešto drugo. Chelsea na Stanford Bridgeu danas izgleda nepobjedivo, pogotovo uz osovinu Kovačić-Lukaku. Thomas Tuchel je savršeno posložio londonski stroj u nepobjedivu mašinu koju će i neugodni Zenit teško zaustaviti. Sve osim pobjede Chelseaja bilo bi veliko iznenađenje.

DIN. KIEV – BENFICA, 21:00

(Nogomet, Liga prvaka)

Obje ekipe su dominantne u svojim nacionalnim prvenstvima. Prvak Ukrajine trenutno uživa u gol-razlici 22:2 što dovoljno govori o snazi njihove obrane. Benfica je pak na daleko gostovanju kod Sante Clare raspucala svoje napadače, no ti 5:0 ne bi trebalo gurnuti Portugalce u ulogu favorite. Ukrajinci bi danas trebali slaviti.

LILLE – WOLFSBURG, 21:00

(Nogomet, Liga prvaka)

S jedne strane, Lille večeras lomi prvenstvo. Nakon lošeg ulaza u prvenstvo i poraza ovog vikenda kod Lorienta, vremena za popravak više nema. Francuski prvak mora upisati nekaku pobjedu inače će uprava krenuti tražiti krivce. Veseli da je za klub na jednogodišnju posudbu preselio Ivo Grbić. Bivši vratar Atletica svakako bi trebao biti pojačanje za obranu Lillea. Tu je i naš Brekalo, on je svakako danas u boljoj poziciji otići sa stadiona uz tri boda u džepu.

MALMO – JUVENTUS, 21.00

(Nogomet, Liga prvaka)

Ranji lav je najopasniji. Juventus stiže u Švedsku prostrijeljen porazom od Napolija, dok domaći igraju bez šestorice ozljeđenih. Veliki focus domaće javnosti bit će na Čolaku koji će danas imati premijeru u ovom elitnom natjecanju. Juve je favorit, Malmo je idealna prilika za kakav-takav povrat u formu nakon nezapamćeno lošeg ulaza u sezonu. Sve drugo bilo bi ravno katastrofi.

VILLAREAL – ATALANTA, 21:00

(Nogomet, Liga prvaka)

Žuta podmornica je prava turnirska ekipa koja diže formu kako isti odmiče. Od ove utakmice ne očekujemo puno. Gasperini i Emery će se taktički nadmudrivati i učiniti sve da njihov tim ne primi gol. Idealno za remi uz malo golova.

MACCABI HAIFA – FEYENOORD, 16:30

(Nogomet, Konferencijska liga)

Teško je reći Tko je bolji, premda Feyenoord posjeduje zavidnu količinu talenta u svlačionici. Forma zadnjih mjeseci nije baš bajna, dok je domaći Maccabi već dugo neporažen. Prvo je kolo, iznenađenja jesu moguća ali vjerojatno će domaćini ovo dobiti.

SLIGO ROVERS – DUNDALK 20:45

(Nogomet, Irska 1.)

Dundalk je u jako lošoj formi, od posljednjih pet utakmica izgubili su četiri. Jednom su remizirali. Sligo je pak nekako zadržao treću poziciju nakon tri poraza zaredom prošli mjesec. Domaćin je kvalitetniji i bolji, ali mora i Dundalk nekoga pobijediti. Prognoziramo čvrstu borbu do samog kraja.



Tagovi

najava danaGermania Sport kladionicakladionicakladioničarski dan

Ostale Vijesti