Mrak prekinuo Konjuh i Ostapenko

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 04.05.17. | 21:42

Hrvatska tenisačica Ana Konjuh sutra će morati nastaviti borbu za plasman u četvrtfinale turnira u Pragu.

Četvrtfinalni dvoboj u Pragu između naše igračice Ane Konjuh i Latvijke Jelene Ostapenko prekinut je danas zbog mraka u trećem setu, pri rezultatu 1:1. Prije toga su obje tenisačice osvojile po jedan set.

Prvi je pripao Konjuh, koja je dvaput gubila servis u toj dionici, ali i triput oduzela servis suparnici, u drugom, šestom i osmom gemu za 6:3. Nanizala je četiri gema zaredom, a suvereno otvorila i drugu dionicu igre. Povela je ranim breakom i imala 2:0, no prednost je naša tenisačica, inače sedma nositeljica ispustila u četvrtom gemu, u kojem je izgubila svoj servis i dopustila Ostapenko povratak u meč. U desetom gemu je Konjuh još jednom kiksala na svom servisu, iako je imala dvije prilike za izjednačenje na 5:5 i 50. tenisačica svijeta koristi prvu set loptu i uzima drugu dionicu igre sa 6:4 i izjednačuje na 1:1.

Krenulo se u odlučujuću, treću dionicu i nakon što je Konjuh spašavala break loptu u dugom drugom gemu, odlučeno je da se susret prekine zbog mraka i nastavi sutra.

Pobjednicu ovog susreta u polufinalu čeka Čehinja Kristyna Pliškova, koja je u četvrtfinalu slavila protiv brazilske kvalifikantice Beatriz Haddad Maie sa 6:7(5), 6:4 i 6:2.

WTA Prag, četvrtfinale:

Konjuh - Ostapenko 6:3, 4:6, 1:1 prekid zbog mraka

 (Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Ana KonjuhJelena Ostapenko

Ostale Vijesti