Mikica udarila po Sharapovoj: Mogli su pozivnicu dati i Lanceu Armstrongu

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.05.17. | 12:44

Pridružila se igračicama koje na Ruskinju sipaju drvlje i kamenje.

Njima se nije pridružio Roland Garros koji je odlučio izbjeći pozivanje Sharapove. Ona trenutno nije dovoljno dobro plasirana čak ni da uđe u kvalifikacije, a mnoge su se igračice žalile što je uopće bila pozvana na ATP turnire iako nije imala renking. Najglasnija je među njima bila Bouchard, a pridružile su se i Mladenović, Radwanska, Wozniacki….

Jučer je Sharapova predala našoj Mikici u trećem setu zbog ozlijede lijevog bedra, a saznala je i kako neće biti pozvana na Roland Garros. To je vjerojatno također utjecalo na odluku o predaji i okretanju travnatom dijelu sezone, a prvenstveno treba osigurati renking preko travnatih turnira uoči Wimbledona. Nakon meča ni Lučić-Baroni nije poštedjela Ruskinju teških komentara, skinula je rukavice i napala je na vrlo ironičan način.

˝ Svaki igrač koji je čist ne voli dopingiranje. Ne čude me kritike na njezin račun. Mene nije briga za takve stvari, znam kako svijet funkcionira. No mogli bi onda možda dati pozivnicu i Lanceu Armstrongu. On je mnogo puta osvojio Tour de France. Koja je razlika između njih?˝ - komentirala je Mikica.

U sljedećem kolu naša najbolja tenisačica igra protiv pobjednice meča Kerber-Kontaveit koji je na rasporedu kasnije danas. Bez obzira kako završilo morala bi imati šanse za još jedan dobar rezultat.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Mirjana Lučić-BaroniWTA Rim

Ostale Vijesti