McGregora ismijavaju, a udario je Mayweathera više puta nego najveći rival

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 27.08.17. | 12:16

Iako je dobio batina, Irac se pokazao kao itekako dobar boksač.

Komentari na društvenim mrežama uglavnom su negativni, navijači tvrde kako tu farsu ne žele nikad ponovo gledati, bave se propustima promotora i organizacije kojima je gotovo četvrtina dvorane zjapila prazna, no uglavnom dominiraju posprdne poruke usmjerene ka Conoru McGregaru.

"Dobio je što je tražio, jesmo li vam rekli da će ga Mayweather ubiti, ostavi boks boksačima," samo su neke od uvreda koje je dobio nakon meča.

No, možda se ne bi trebali smijati jer je irski MMA borac pokazao kako je jako dobar sa šakama, konkretno, bolji je i od Mayweatherova velika rivala Mannyja Pacquiaoa.

Filipinac je jedan od najtrofejnijih boksača u povijesti sporta, a njegov meč protiv Mayweathera 2015. godine do jučer je nosio oznaku "borba stoljeća". Pacquiao je izgubio nakon odluke sudaca, ali u tom je meču udario Mayweathera "samo" 81 put.

"Smiješni McGregor", kojeg sprda cijeli internet smjestio je 111 udarac u američkog boksača, odnosno 30 više od Mayweatherovog najljućeg rivala.

To je druga najveća porcija koju je Money Mayweather dobio u životu, rekorder će ostati Canelo Alvarez koji je udario neproraženog Amerikanca čak 117 puta u meču.

(foto: Action Images)

 


Tagovi

Floyd Mayweather Jr.Conor McGregorManny PacquiaoBoks

Ostale Vijesti