Martić poražena u 2. kolu od pete nositeljice

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 23.03.19. | 09:20

Protivnica joj nije ostavila puno šansi.

Hrvatska tenisačica Petra Martić ispala je u drugom kolu WTA turnira u Miamiju. 52. igračica svijeta poražena je od pete nositeljice Karloine Pliskove sa 6-3, 6-4 nakon sat i 20 minuta igre.

Gledali smo poprilično izjednačen dvoboj u prvom setu, u kojem hrvatska tenisačica nije uspjela doći do break prilike, a Čehinja je nakon dvije propuštene, iskoristila treću priliku za oduzimanje servisa, potom odserviravši za 1-0 u setovima.

Drugi odmah j ezapočeo izgubljenim servisom Martić, ali nakon puno više pruženih prilika nego u prvoj dionici, Hrvatica vraća break na svoju stranu. Obje su se igračice mučile u drugom setu na svojim servisima, a propustile su brojne break prilike. Ipak, Pliskova iskorištava svoju u ključnom trenutku pri rezultatu 4-4, a potom s četiri uzastopna rutinerska poena dolazi do zaslužene pobjede.

U trećem kolu Pliskova igra protiv 53. igračice svijeta, Alize Cornet.

Od hrvatskih predstavnika u turniru je u ženskoj konkurenciji ostala Donna Vekić, dok Marin Čilić i Borna Ćorić brane hrvatske boje u muškoj konkurenciji. Borna svoj meč igra sutra, dok prethodno nabrojani dvojac danas igra svoje mečeve.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Petra MartićKarolina PliškovaWTA Miami

Ostale Vijesti