Legenda Uniteda uoči nove sezone: Nemamo šanse protiv Citya i Liverpoola

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 08.08.18. | 18:49

Pesimistične najave uoči početka prvenstva, koje starta u petak.

Uoči starta nove sezone, Manchester United se nalazi u nezavidnom položaju.

Neuvjerljive predstave u pripremnim utakmicama koje su odrađene bez glavnog napadača Romelua Lukakua i svjetskog prvaka Paula Pogbe koji je na izlaznim vratima iz kluba, stavile su Crvene vragove u podređen položaj uoči početka nove sezone.

Pored sjajnih pojačanja Liverpoola (Fabinho, Keita, Shaqiri) i odličnih prijateljskih utakmica te pored neprikosnovenog lanjskog prvaka Citya pojačanog Riyadom Mahrezom, crveni dio Manchestera u podređenom položaju dočekuje start nove sezone koji otvara u petak domaćom utakmicom protiv Leicestera.

ODIGRAJ Manchester United – Leicester

Svjestan takve pozicije je i legendarni veznjak engleske reprezentacije koji je cijelu klupsku karijeru proveo u klubu s Old Trafforda, Paul Scholes.

„Kada pogledate Manchester City, također i Liverpool, mislim da mi nemamo kvalitetu kao te dvije momčadi u ovom trenutku“, započeo je popularni 'Paulie' koji je odigrao 499 utakmica za Crvene vragove. Potom je nastavio: „Ne vidim način na koji se United može približiti Cityu, a Liverpool je doveo vrlo dobra pojačanja. City je sjajan - odlično igraju, imaju fantastičnog trenera, kao i igrače te imaju prepoznatljiv stil igre, dok Manchester United izgleda kao da nije baš siguran što se trenutno događa.“

Potom je Scholes pojasnio na što točno misli, osvrnuvši se na trenutni kadar kojim raspolaže Jose Mourinho.

„Ne znamo točno tko čini momčad, tko su točno ti igrači i ne znamo kako će igrati iz tjedna u tjedan. Nadam se da sam u krivu, ali ne vidim ih kao konkurente za naslov ove sezone“, oštar je bio veznjak koji je igrao 20 godina u seniorskoj konkurenciji za Vragove.

United je ovo ljeto doveo samo tri pojačanja – veznjak Freda iz Šahtara, desnog bočnog Dioga Dalota iz Porta te rezervnog vratara Leeja Granta iz Stokea.

Prijelazni rok završava zaključno sa 9. kolovoza (četvrtak navečer), a čini se da se i uprava konačno probudila iz dubokog sna te je ponudila 100 milijuna eura za zvijezdu Serie A, o čemu više možete pročitati OVDJE.

(Foto: Reuters)


Tagovi

Paul ScholesManchester UnitedJose Mourinho

Ostale Vijesti