Germania
Germania

Koprivničani pustoše Kustošiju (1.30), a Danci znaju s Francuzima za koje brani Hrvat (1,60)

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 11.09.24. | 10:29

Germania daje najveće tečajeve u Hrvatskoj

U tjednu kad se igra Hrvatski nogometni kup i počinje Liga prvaka za rukometaše Germania je izabrala dva najveća tečaja u državi na pojednu utakmnicu iz svakog od tih natjecanja. Nije loše popraviti kućni budžet nakon godišnjih odmora, vrijedi probati odigrati na papirnate favorite…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Kustošija - Slaven Belupo (16.30), DVOJKA, 1,30

Klub u kojem glavnu riječ vodi poznati nenadžer Andy Bara jako je loše startao u sezonu u Drugoj nogometnoj ligi. Nakon prva tri kola imaju samo dva boda, tako da u jako lošem raspoloženju dočekuju Slaven Belupo. Ipak, može ih utješiti što niti Farmaceuti ne briljiraju. Trenutno drže posljednje mjesto ljestvice u HNL-u samo s jednim bodom iz pet utakmica. Samopouzdanje su napunili jer su pod vodstvom novog trenera Marija Kovačevića u pripremnom dvoboju prije nekoliko dana kad su s 3-0 pobijedili FC Kozármisleny iz Mađarske.

Aalborg – Nantes (18.45), JEDINICA, 1,60

Viceprvak Europe u novu sezonu ulazi oslabljen odlaskom legendarnog Mikkela Hansena u igračku mirovinu, ali i dalje se radi o respektabilnom sastavu. U ljetnoj pauzi doveli su Felixa Möllera i Miguela Martinsa, a momčad i dalje predvode kapitalci kao što su Niklas Landin, Kristian Bjornsen, Simon Hald, Lukas Nilsson, Henrik Mollgard, a tu je i nova zvijezda svjetskog rukometa - Aleks Vlah. Danas ih na startu Lige prvaka očekuje dvoboj protiv francuskog viceprvaka, na čijim vratima će biti Hrvat Ivan Pešić. Domaćin je favorit i očekujemo da pokažu zašto su nedavno stigli do finala.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 



Tagovi

Najveći tečajeviGermania daje najveće tečajeveGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti