Germania
Germania

Kalendar se ne gleda da bi se saznalo koji je dan, već koje te nagrade čekaju u Germaniji!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 28.08.24. | 15:00

Svaki dan je dan za nešto novo, ali jedna stvar je uvijek ista – Germania dijeli nagrade svojim igračima!

Da Germania brine o svojim igračima nije ništa novo. Promotivnih akcija zaista ne nedostaje, a sada je krenula i jedna nova koja nudi svaki dan neku novu nagradu!

Ponedjeljkom se tako nudi Cashback od 50 posto, pa ako si spreman 'dati 5', Germania ti daje freebet do maksimalno 50 eura.

Utorkom se igra određeni sport i Germania ti za taj sport nudi freebet. Koji sport će biti idućeg tjedna? Provjeri u utorak.

Budući da je Happy Hour najdraže vrijeme na svačijem satu, Germanijin sat ga otkucava svake srijede od 10 do 12 sati. Odigraš listić tijekom Happy Houra i dobiješ priliku da odigraš još jedan listić tog dana na račun Germanije.

Kako bi svatko dobio priliku nešto osvojiti, u promociji se može sudjelovati jednom dnevno i to s listićem koji ispunjava uvjete.

Naravno, kako bi baš sve bilo transparentno te kako bi svi znali što im je činiti kako bi bili pobjednici, Germania je pripremila jasan pravilnik promocije koji je uvijek dostupan na službenoj mrežnoj stranici OVDJE.

Četvrtak je dan za freebet, a bonus se ostvaruje uplatom na uplatnim mjestima i kladomatima. Sve je jasno, zaleti se do najbliže poslovnice ili kladomata i iskoristi četvrtak za novi bonus jer tvoja uplata vrijedi 10% više.

Petak nije samo dan za ranije pobjeći s posla, već je to dan u kojem Germania daje vaučer u iznosu od pet eura. Što je potrebno napraviti da biste ga osvojili? Pogledajte na stranici Germanije.

Što se tiče vikenda, omiljena dva dana svima nam, Germania nudi poslasticu za kraj. Princip je jednostavan – uplati 10 eura na svoj račun, zabavi se uz mnoštvo ponude vikendom i pokupi dodatnih 5 eura freebeta.

Ono što svakako treba istaknuti je da ponuda vrijedi samo za račune verificirane prije uplate listića, dok u četvrtak i za vikend pravo na bonus imaju samo igrači koji za vrijeme trajanja promocije neće izvršavati isplate s računa.

Ponavljamo, detaljni pravilnik dostupan je na mrežnoj stranici Germanije u svakom trenutku, s tim da je prilično jasno kako su u Germaniji uvijek svi pobjednici.

Pitali ste se čemu služi Kalendar? Pa kako biste saznali koje vas nagrade tog dana čekaju u Germaniji!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

germaniaGermania SportGermania Sport kladionicapromokalendar

Ostale Vijesti