Humanitarni listić u podne: Željko Šakić tipuje za Kliniku za dječje bolesti Zagreb

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 04.06.17. | 11:57

Košarkaš je očekivano izabrao košarkaške parove.

„Serija je završila kako je. Teško je reći i pričati o finalu. Normalno da je svima u klubu jako žao zbog poraza, a najviše mi je žao zbog navijača. Posljednjih dana se osjetio duh našeg kluba i zbog publike mi je najviše žao što smo izgubili ovo finale“, rekao nam je u kratkom razgovoru Šakić.

Kao profesionalni košarkaš, Željko je na humanitarnom listiću očekivano izabrao košarku. Dva para iz europskih liga (Liteuvos Rytas – Neptunas i Olympiakos – Panathinaikos), te dakako drugu utakmicu NBA lige Golden State – Cleveland za koju je odigrao čak tri tipa.

„Vjerujem da će Liteuvos i Olympiakos slaviti na domaćem terenu, radi se o boljim ekipama. Što se NBA-a tiče, tu prednost također dajem domaćinima koji igraju odlično. Također, igram na to da Tristan Thompson zabiti više od 7,5 koševa, a JR Smith više od 6,5“, rekao nam je Šakić koji je svoj dobitak namijenio Klinici za dječje bolesti Zagreb u Klaićevoj ulici središnjoj i jedinstvenoj ustanovi za zdravstvenu skrb za djecu i adolescente u Republici Hrvatskoj.

Ukupni tečaj na četiri Šakićeva para je 12,66, a potencijalni dobitak na 400 uloženih kuna od strane Germania Sport kladionice je 5.064 kuna.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho i Josip Barišić a u njihovo ime ukupno smo donirali 11.874 kune.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

 


Tagovi

Željko Šakićhumanitarni listić

Ostale Vijesti