Humanitarni listić u podne: Natko Zrnčić-Dim tipuje za SOS Dječje selo Lekenik

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 21.05.17. | 12:00

Hrvatski je skijaš na listiću stavio samo parove iz španjolske Primere.

Novi dan – novi Humanitarni listić u podne. Jučer bivši košarkaš Vedran Vukušić nije uspio nastaviti sjajan niz naših gostiju koji su u 10-ak dana odigrali četiri dobitna listića, a nadamo se da će bolje sreća biti skijaš Natko Zrnčić-Dim.

Zrnčić-Dim se trenutno napokon nalazi na snijegu. Oporavio se nakon teške ozljede zadobivene u prosincu prošle godine i priprema se za sljedeću sezonu.

„Jako sam sretan što sam ponovo na skijama. Veselim se razdoblju koji me očekuje, pripremama za novu sezonu i povratku utrkama. Očekujem vraćanje u dobru formu te nastupe i dobre rezultate na Svjetskom kupu iduće sezone.“

Iako ove sezone nije puno skijao, Zrnčić-Dim nije pobjegao od skijanja.

„Bilo je zanimljivo pratiti utrke prošle sezone iz ovog kuta kao promatrač, ali radije bih bio s druge strane kamere.“

Ovaj 31-godišnjak se rado odazvao našoj akciji, a na svojem je listiću odabrao samo utakmice španjolske Primere što nije ni čudo kada se zna da tu ligu najviše prati, a najviše jedan klub.

„Neka ne propusti napisati da navijam za Barcu i da se divim Messijevoj čaroliji.“

Bez obzira na navijačku strast, Zrnčić-Dim nije tipovao na iznenađenje u današnjem raspletu borbe za vrh tablice.

„Pobijedit će Barcelona protiv Eibara, ali Real neće propustiti priliku doći do pobjede kod Malage.“

Također, nešto veći tečajevi su mu donijeli tipovanje na Atletico, Real Sociedad i Villarreal.

„Atletico će se pobjedom oprostiti od navijača, a Sociedadu i Villarrealu trebaju pobjede u borbi za Europsku ligu koju na kraju neće vidjeti Athletic.“

Ovako posložena uplata na posljednje utakmice Primere donijela je ukupan tečaj 12.30 što znači da je potencijalni dobitak na listiću 4.172 kuna. Njega je Natko Zrnčić-Dim namijenio SOS Dječjem selu Lekenik.

Podsjetimo, svakoga dana u podne na stranicama Germanijaka objavljujemo listić kojeg ispunjava naš gost, poznata osoba iz svijeta sporta, glume, glazbe, televizije i svega ostalog što spada pod domenu javnih djelatnosti. Njihov zadatak je jednostavan – trebaju samo odabrati nekoliko parova iz kladioničarske ponude Germania sport, a na nama je sve ostalo.

U njihovo ime Germania Sport će svakog dana donirati 400 kuna po listiću, a sav potencijalni dobitak ide u dobrotvorne svrhe, i to na ime organizacije po izboru našeg gosta.

Do sada su dobitnici bili Ćiro Blažević, Ivan Vukušić, Ivica Vrdoljak, Marijo Možnik, Veselin Đuho i Josip Barišić a u njihovo ime ukupno smo donirali 11.874 kune.

*** Tečajevi na listiću su bili aktualni u vrijeme ispunjavanja istog i skloni su promjenama. Aktualne tečajeve možete pronaći OVDJE ***

(Grafika: Germanijak)


Tagovi

humanitarni listićNatko Zrnčić-Dim

Ostale Vijesti