Dodig i Pavić u polufinalu Hamburga, Škugor među četiri u Gstaadu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 27.07.17. | 18:28

Dobar dan za hrvatske tenisače.

Trojica hrvatskih tenisača u konkurenciji parova izborila su polufinala na turnirima u Hamburgu i Gstaadu.

Ivan Dodig i Mate Pavić su mjesto među četiri najbolja na ATP turnira iz Serije 500 u Hamburgu izborili pobjedom nad bjelorusko-kanadskom kombinacijom Max Mirnji/Daniel Nestor u dva seta sa 7:6(5) i 6:3 za sat i 23 minute igre. Prvim nositeljima će protivnici u borbi za finale biti treći nositelji, Čileanac Julio Peralta i Argentinac Horacio Zeballos.

Polufinale na istom turniru nije uspio izboriti naš drugi tenisač Nikola Mektić, koji je u paru sa Šveđaninom Andreasom Siljestrom izgubio u četvrtfinalu od drugih nositelja, Urugvajca Pabla Cuevasa i Španjolca Marca Lopeza sa 6:2 i 6:4.

Uspješan je bio Franko Škugor, koji se s Francuzom Jonathanom Eyssericom plasirao u poluzavršnicu ATP turnira iz Serije 250 u švicarskom Gstaadu, nakon slavlja protiv brazilskog dvojca Thomaz Bellucci/Andre Sa sa 6:2 i 6:4.

Dino Marcan zaustavljen je u četvrtfinalu istog turnira u paru sa Srbinom Dušanom Lajovićem. Izgubili su od drugih nositelja, Austrijanaca Olivera Maracha i Philippa Oswalda sa 7:6(3) i 6:4.

ATP Hamburg, četvrtfinale, parovi:

Dodig/Pavić - Mirnyi/Nestor 7:6(5), 6:3
Mektić/Siljestrom - Cuevas/Lopez 2:6, 4:6

ATP Gstaad, četvrtfinale, parovi:

Eysseric/Škugor - Bellucci/Sa 6:2, 6:4
Lajović/Marcan - Marach/Oswald 6:7(3), 4:6

(Foto: Pixsell)

 


Tagovi

Ivan DodigMate PavićNikola MektićFranko ŠkugorDino MarcanATPATP HamburgATP Gstaad

Ostale Vijesti