Dodig i Melo bez polufinala na Mastersu u Londonu

Vrijeme Čitanja: 1min | čet. 17.11.16. | 20:54

Hrvatski tenisač Ivan Dodig i njegov brazilski kolega Marcelo Melo nisu uspjeli izboriti plasman u polufinale završnog Mastersa u Londonu.

Ivan Dodig i Marcelo Melo su u susretu trećeg kola skupine B na Mastersu u Londonu izgubili od drugih nositelja, Britanca Jamieja Murraya i Brazilca Brune Soaresa sa 6:3, 3:6, 10:6 za sat i 13 minuta igre.

Hrvatsko-brazilska kombinacija je izgubila prvi set nakon što nije zadržala svoj servis u četvrtom gemu. U drugom setu su Dodig i Melo uspjeli uzvratiti i uzeli su break u osmom gemu te izjednačili na 1:1 u setovima. U odlučujućem 'tie-breaku' su uspješniji ipak bili drugi nositelji.

Dodig i Melo se tako s jednom pobjedom opraštaju od završnog turnira u Londonu. Svladali su filipinsko-bjelorusku kombinaciju Treat Huey/Maks Mirnji, a izgubili od Murrayja i Soaresa te braće Bryan. Nastup u skupini B su završili na trećoj poziciji. Polufinale iz ove grupe izborili su Murray i Soares sa sve tri pobjede te braća Bryan s dva slavlja i jednim porazom. 

Ujedno im je ovo bio posljednji zajednički nastup u paru budući da su se Hrvat i Brazilac odlučili razići. Dodig je nedavno objavio ime novog partnera, to će u novoj sezoni biti Španjolac Marcel Granollers.

ATP World Tour Finals London, treće kolo, skupina B:

Murray J./Soares B. – Dodig I./Melo M. 6:3, 3:6, 10:6

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Bruno SoaresJamie MurrayMarcelo MeloIvan DodigATP MastersMasters

Ostale Vijesti