Action images
Action images

Đoković nakon katastrofalnog poraza: "Nije mi se igralo"

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 31.10.20. | 08:31

Srpski tenisač nije tražio izgovore, ali ovoliko direktno odgovoriti...

Iako nije nikakav meč s Grand Slam natjecanja niti se radi o nekom finalu koje bi se dugo pamtilo, slobodna procjena medija diljem svijeta je takva da je Novak Đoković jučer u Beču doživio jedan od najtežih poraza u svojoj karijeri. Iako je riječ o tenisaču o kojem će se jednoga dana sigurno govoriti kao o velikanu bijelog sporta, Đoković je jučer izgledao više kao da je 100., a ne prvi tenisač svijeta.

Poslije meča, srpski tenisač nije tražio izlike, mnogi smatraju da je bio malo i 'previše iskren' u svojim odgovorima zašto je ovakav meč za njim.

“Ovo je jako tužan dan. Poštovani mitropolit Amfilohije je bio veliki borac za pravoslavlje i netko tko je služio kao neka vrsta zvijezde vodilje za srpski pravoslavni narod i srpsku pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori. Imao sam čast i radost da ga upoznam, provedem neko vrijeme blizu njega i osjetim predivnu energiju koju je on posjedovao. Iako fizički više nije živ, njegov duh će, siguran sam, biti prisutan dugi niz godina”, rekao je Đoković pa ubrzo nastavio:

“Iskreno, i nije mi se igralo. Nije toliko utjecala tužna vijest. Jest utjecala, ali nije u tolikoj mjeri da zbog toga baš i ne mogu igrati. Međutim, generalno mi se jednostavno nije igralo. Odradio sam ono što sam želio odraditi i zbog čega sam došao. Jako čudan dan. Tako je kako je. Nastavljam dalje, okrećem novu stranicu. Sada ću malo biti s obitelji, vraćam se u Srbiju i radujem se tome”, zaključio je srpski tenisač.

Podsjećamo, jučerašnji meč otišao je na stranu 42. igrača svijeta i 'lucky loosera' ovog turnira, Lorenza Sonega, rezultatom 6-2, 6-1..


Tagovi

Novak ĐokovićATP Beč

Ostale Vijesti