Ćorić i Vekić upisali pobjede

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 11.04.17. | 14:11

Tenisač pobjedom je otvorio nastup na ATP turniru u Marakešu, a tenisačica u Bielu.

Borna Ćorić je upisao pobjedu u prvom kolu ATP turnira u Marakešu. 20-godišnji Zagrepčanin je sa 6:3, 6:2 pobijedio Argentinca Diega Schwartzmana.

Loše je Ćorić ušao u meč, odmah na početku je izgubio svoj servis protiv 41. igrača s ATP liste. No, pred kraj prvog seta hrvatski tenisač se diže, ostvario je dva uzastopna breaka te doveo prvi set do kraja.

U drugom setu Ćorić je odmah krenuo agresivno. U prvom servis-gemu Schwartzmana imao je četiri break lopte, nije ih iskoristio, ali je nakon toga dva puta oduzeo servis svojem protivniku te došao do 6. pobjede u sezoni. U drugom kolu Ćorić će igrati protiv boljeg iz susreta Delbonis – El Amrani.

Donna Vekić nastupa u švicarskom Bielu, a u tamošnji turnir otvorila je pobjedom nad rumunjskom tenmisačicom Sorana-Mihaelom Cirstein. Prilično izjednačeni prvi set je odlučen u 9. gemu kada je Vekić uzela break svojoj protivnici. U drugom setu Cirstea se 'raspala' te je Vekić s konačnih 6:4, 6:1 prošla u drugo kolo ovog turnira gdje je čeka Čehinja Kristina Pliskova.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Donna VekićATP MarakešATPBorna ĆorićWTAWTA Biel

Ostale Vijesti