Ćorić bez polufinala u Winston-Salemu

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 28.08.15. | 11:17

Mladi hrvatski tenisač Borna Ćorić nije se uspio plasirati u polufinale ATP turnira iz Serije 250 u američkom Winston-Salemu.

Na generalnoj probi uoči posljednjeg Grand Slam turnira sezone US Opena, 18-godišnji Ćorić je u četvrtfinalu zaustavljen od Južnoafrikanca Kevina Andersona u dva seta sa 6:2 i 7:6(1) za sat i 24 minute igre.

15. tenisač svijeta i drugi nositelj u Winston-Salemu je Borni prepustio tek devet poena na svoj servis. Ćorić se dosta mučio sa svojim servisom, u prvom setu je imao tek 57 posti prvog servisa i dvaput je gubio svoj servis, u četvrtom i osmom gemu.

Malo se sabrao u drugoj dionici u kojoj su obojica igrača čuvala svoje servise i set je odlučen u 'tie-breaku'. U 13. igri je Ćorić nastavio s lošim servisom pa je triput bio neprecizan i Anderson je sa lakih 7:1 izborio plasman u polufinale.

Ćorić, koji je ubacio četiri as servisa u meču, naspram Andersonovih deset, sada se okreće nastupu na US Openu na kojem ga u prvom kolu čeka vrlo teška prepreka, Španjolac Rafael Nadal.  

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Borna ĆorićKevin AndersonATPTenisATP Winston-Salem

Ostale Vijesti