Čilić oduševio i tenisku legendu: Udarci su mu senzacionalni

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 09.09.14. | 13:01

Legendarni svjetski tenisač John McEnroe nije skrivao oduševljenje sjajnom igrom Marina Čilića u finalu US Opena.

„Njegovi udarci su senzacionalni. Vrlo snažni i precizni“, rekao je McEnroe, dodajući kako je bilo lijepo vidjeti Nishikorija i Čilića u finalu. Obojici je to bilo prvo na nekom Grand Slam turniru u karijeri.

„Vjerujem da je ovo početak jedne nove teniske ere“, kazala je teniska legenda.

Čestitke velikom pobjedniku US Opena stigle su sa svih strana.

„Dragi Marine, ponosan sam što si tako uspješno predstavio Hrvatsku na jednom od najvažnijih svjetskih Grand Slam turnira te sa cijelom nacijom dijelim radost zbog sjajnog postignuća. Iskreno i od srca čestitam na tako velikoj pobjedi u tvojoj profesionalnoj karijeri i želim daljnje vrhunske sportske uspjehe“, napisao je u svojoj čestitki hrvatski premijer Zoran Milanović.

„Dragi Marine, hvala ti na velikom veselju koje si priuštio svim Hrvatima, ljubiteljima sporta, osvojivši US Open, najveći naslov u tvojoj dosadašnjoj karijeri! Od srca ti čestitamo, u ime hrvatske olimpijske obitelji i naše osobno, na tom uspjehu kojim si se upisao u povijest hrvatskog sporta kao jedan od tek troje Hrvatica i Hrvata koji su se okitili naslovom pobjednika Grad Slam turnira. Ova uvjerljiva pobjeda donijela ti je mjesto među teniskim legendama, a što je još važnije, dokazao si mladim sportašima kojima služiš kao uzor kako se napornim, predanim radom i ustrajnošću dolazi do velikih titula te da se sva odricanja isplate. Želimo ti da i dalje uživaš igrajući tenis na veselje svih nas! Iskrene čestitke upućujemo i tvom timu koji je dao veliki doprinos ovoj povijesnoj pobjedi“, stoji u čestitki Hrvatskog olimpijskog odbora koju potpisuju predsjednik i glavni tajnik, Zlatko Mateša i Josip Čop.


Tagovi

John McEnroeTenisMarin ČilićUS OpenATP

Ostale Vijesti