Germania
Germania

Četvrti obračun, Vulić vs. Kuzmanić: Složni oko Hrvatske i Španjolske, odlučuje skupina A

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 19.06.24. | 10:30

Sučeljavanje dvojice Splićana u četvrtoj rundi Humanitarne Euro utakmice

Nakon što su u prva tri kola ‘Humanitarne Euro utakmice’ svoje parove odigrali Dario Krešić iz tima Classic Hrvatska i novinar Alen Lesički, odnosno Saša Peršon Ižak Ante Sučić, te Nikola Jerkan i urednik Germanijaka Nikola Lipovac, sada je red na dvojici Splićana – legendarnom igraču i treneru Zoranu Vuliću te našem dopisniku Draženu Kuzmaniću.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Vulić je bio član Vatrenih na samim počecima, pred kraj karijere, ostvarila mu se želja, jer nosio je dres na kvadratiće u povijesnoj utakmici sa SAD-om, no nije iskusio velika natjecanja, to je uspio s reprezentacijom bivše države. A bio je i pomoćnik kada je Hrvatsku vodio Otto Barić.

Kuzmanić je suradnik Germanijaka iz Splita, počeo je u Slobodnoj Dalmaciji, promijenio puno ‘klubova’ do dolaska na sadašnju poziciju. Vulić i Kuzmanić su svaki na svojoj strani u kontaktu gotovo 30 godina.

Vulić je prognozirao da će Hrvatska dobiti Albaniju, a razmišljao je i o hendikepu na naše, smatra da će Nijemci dobiti najmanje dva razlike Mađarsku, da Španjolci neće izgubiti od Italije te da će na susretu Škotska – Švicarska obje reprezentacije dati gol.

Kuzmanić se slaže da će Hrvatska dobiti, te da Talijani neće pobijediti Španjolce, dok na domaćine Nijemce misli da će na susretu biti najmanje tri gola, te da će Švicarska slaviti protiv Škotske.

Vulićev dobitak Germania će donirati Centru za odgoj i obrazovanje Juraj Bonači u Splitu, a Kuzmanićev Centru za pružanje usluga u zajednici Zadar.

Ukupni tečaj na Vulićevu listiću iznosi 7,68, a na Kuzmanićevu 6,72.

Podsjetimo, kroz ukupno 11 dana, po jedan predstavnik svake momčadi prognozirat će dan ranije ishod sljedeće četiri utakmice Eura, a Germania će donirati 100 eura po listiću. Pritom, veliko srce Germanije osiguralo je da je svaki od 22 humanitarna listića za vrijeme Eura dobitan.

No to nije sve. Ekipe će dodatne iznose donacija prikupljati i timski. Prognozer koji u danu pogodi veći ukupni koeficijent bit će Germania pobjednik dana i time će za svoju momčad zaraditi iznos od 500 eura! Na taj način, momčad Classic Hrvatska pokušat će skupiti što veći iznos timske nagrade za Klub roditelja nedonoščadi Palčići, dok će primatelj timske nagrade Germanijaka biti Hrvatska gorska služba spašavanja.

U Humanitarnoj EURO utakmici svi su pobjednici!

Sviđa ti se neki od humanitarnih listića? Nađi ga u našoj ponudi Bonus listića OVDJE i odigraj kao naši prognozeri.

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

EuroforijaEuro humanitarachumanitarna akcijahumanitarni listićdonacijagermaniaGermania SportGermania Sport kladionica

Ostale Vijesti