Branič Sunderlanda konačno stigao na trening... 72 dana kasnije!

Vrijeme Čitanja: 2min | sri. 05.09.18. | 13:57

Dečki, evo ja stigao!

Konačno, nakon 72 dana čekanja Sunderlandov menadžer dočekao je ukazanje senegalskog braniča Papyja Djilobodjija na treningu, koji je odlučio prekinuti samonametnuti bojkot i vratiti se u klub.

Jutros se pojavio u Akademiji svjetla, trening centru Sunderlanda, ali ne prije nego je prevario svoj klub još jednom, naime, njegovi predstavnici obavijestili su upravu kako će se Djilobodji pojaviti u ponedjeljak ujutro, ali ni to nije bilo točno. Ipak, u utorak ujutro konačno je stigao na trening.

No, trebao se pojaviti prvog dana priprema, još sredinom srpnja, ali nije se pojavljivao na trenizima cijelo ljeto jer je želio isforsirati svoj transfer iz Sunderlanda, ali unatoč interesu Trabzonspora Hannovera, nije se uspio prodati zbog previsokih zahtjeva za plaću i bonuse.

Danas, 72 dana nakon datuma na koji se trebao vratiti na početak priprema, ipak se odlučio pojaviti pred suigračima. Valjda jer mu je ponestalo novca, naime, klub mu je uskratio plaću dok ga nije bilo, ali ni to mu čini se neće pomoći budući da je Sunderland potražio pravni savjet te ga planira tužiti jer je srozao vlastitu vrijednost klubu. Djilobodjiju je dozvoljeno trenirati sa Sunderlandom, ali neće smjeti na teren s prvom momčadi jer su se sadašnji vlasnici zakleli kako više nikad neće obući crveno-bijeli dres, barem ne dok su oni gazde.

Senegalski stoper stigao je iz Chelseaja za osam milijuna funti 2016. godine, ali nikad nije opravdao svoju vrijednost. Prošlu sezonu proveo je na posudbi u Dijonu, a u Sunderlandu bi se mogao zadržati do 2020. godine jer mu tad istječe ugovor, jasno otići će prije pronađe li novi angažman, ali nakon ovog skandala cijena će mu drastično pasti jer tko bi uopće želio takvog sebičnjaka u momčadi.

(foto: Action Images)


Tagovi

SunderlandPapy DjilobodjiPremier ligaLeague One

Ostale Vijesti