Argentinci nabrušeni: Ne treba nam dodatna motivacija, jedva čekamo prvi dvoboj!

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 26.11.16. | 22:24

Argentinska Davis Cup reprezentacija u posljednji dan finalnog okršaja s Hrvatskom ulazi sa zaostatkom od 2:1 ali se poručuju iz tabora gostiju, ne planiraju lako predati.

Ne treba nam dodatna motivacija. Imamo težak i veliki zadatak, ali smo motivirani i jedva čekamo prvi meč“, rekao je argentinski izbornik Daniel Oršanić.

Pohvalio je izbornik gostuju današnji nastup hrvatskog para.

Igrali su Marin i Ivan odlično. Dodig je dobar u pojedinačnoj konkurenciji i jednostavno su bili bolji od našeg para“, poručio je Oršanić.

Prvi meč sutra će odraditi prvi argentinski igrač Juan Martin Del Potro protiv našeg Marina Čilića. Nažalost, hrvatski tenisač nema najbolji omjer s Argentincem. U deset susreta, Međugorac je ostvario tek dvije pobjede.

Dobro ga poznajem jer smo odrasli zajedno igrajući na raznim turnirima. Ove sezone je izuzetno dobar i igra jako dobro. U korist mu ide i prednost strastvene domaće publike, ali kao i svaki put, dat ću sve od sebe da pobijedim i omogućim nam priliku da osvojimo Davis Cup“, poručila je prva argentinska violina, dodajući:

Susret između Čilića i Del Potra igra se sutra s početkom u 14 sati.

(Foto: Pixsell)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Juan Martin Del Potroargentinska Davis Cup reprezentacija

Ostale Vijesti