Amigo dignuo splitsku publiku na noge: Germania u drugom kolu Skalica!

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 22.06.17. | 15:28

Na legendarnom splitskom turniru koji je ponovno pokrenut nakon šest godina za momčad Germania Sport kladionice igra Romano Obilinović.

Na turniru koji se igra 5+1, ali prema futsal pravilima, sudjeluje 46 ekipa, ukupni nagradni fond iznosi 25 tisuća kuna, a četiri najbolje ekipe dobit će vaučere Germania Sport kladionice u iznosu od 500 kuna.

Ponukani uspjesima naše zagrebačke ekipe, koja je prije dva tjedna osvojila turnir na Miroševcu, a sada ganja naslov u Velikoj Kosnici, sastavljena je i splitska ekipa Germanije za koju na Skalicama, na veliko oduševljenje brojne publike, igra naš kladioničarski guru i maneken Romano Obilinović.

Germania nije igrala u pretkolu već je krenula od prvog kola u kojem smo s 3:1 svladali Samo Spinut i plasirali se u daljnju fazu turnira! Jedan od organizatora natjecanja rekao nam je kako je naš Amigo prilikom ulaska u teren dobio ovacije kakve ne bi dobio ni Cristiano Ronaldo da je kojim slučajem nastupio na Skalicama.

Junak pobjede nad Samo Spinutom, doduše, nije bio Amigo, već stanoviti Perić koji je zabio hat-trick, dok je jedini pogodak za Spinut zabio Kirevski.

Za drugo kolo naša ekipa dovest će još jednog kapitalca, bivšeg igrača Hajduka, Trabzonspora, Rijeke i Kopera, a danas člana sinjskog Junaka, Dragu Gabrića.

“Drago je trebao igrati već u prvom kolu, ali ga je morao propustiti zbog temperature. No, nadam se da će ozdraviti, iako mu više ne možemo garantirati mjesto od prve minute”, u svojem osebujnom stilu rekao nam je Žorž.

U drugom kolu Germania će igrati protiv pobjednika dvoboja Sv. Kajo – HRM koji se igra danas u 20 sati. Prvih tjedan dana natjecanja Skalice su pokazale kako se Splićani nisu umorili od malog nogometa, koji je tradicionalno uvijek bio najjači u južnim dijelovima Lijepe naše.

(foto: Germanijak)


Tagovi

Skalice kupRomano ObilinovićAmigov listić

Ostale Vijesti