Germania
Germania

Ako budući (1.45) i bivši (1,80) Dinamovi suparnici slave hodat ćete uzdignute glave

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 13.09.24. | 10:17

Germania daje najveće tečajeve u Hrvatskoj

U Hrvatskoj je večeras utakmica dana Derbi u Maksimiru, no kako je Dinamo veliki favorit, Germania vam daje prigodu da zaradite na najvećim tečajevima na po jednom nadmetanju njemačke i španjolske lige. Borussia Dortmund je budući, a Betis bivši suparnik Modrih u Europi, jednima i drugima treba pobjeda na domaćem terenu, pa vrijedi probati odigrati na njih dok je sezona još mlada…

Odigraj na svoje favorite u širokoj ponudi na Germaniji (Igraj odgovorno, 18+)

Dobra zabava uz sportsko klađenje garancija je na Germanijinoj stranicino osim web sučelja i uplate u poslovnicama te na kladomatima, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

B. Dortmund – Heidenheim (20.30), JEDINICA, 1,45

Dinamov suparnik u petom kolu Lige prvaka 27. studenog u Maksimiru i europski doprvak Borussia Dortmund solidno je krenula u novu sezonu pod novim trenerom Nurijem Sahinom, s pobjedom i nulom kod Werdera. No Bayern, Leipzig i današnji suparnik Heidenheim već su pobjegli na +2 i Žuto-crni danas moraju pobijediti kako bi, ako ništa drugo, preskočili svog večerašnjeg suparnika i pomaknuli se za jedno mjesto na ljestvici. U prošloj sezoni ova su dva kluba odigrala svoje prve međusobne utakmice. Susret u Dortmundu završio je 2-2, a u Heidenheimu 0-0.

Betis – Leganes (21.00), JEDINICA, 1,80

Betis nakon tri kola ima samo dva osvojena boda i danas im je prijeko potrebna pobjeda protiv solidnog Leganesa koji je u prva četiri kola upisao pobjedu, dva remija i poraz. Leganes se vratio u prvi rang nakon 2020., a, zanimljivo, u sedam od osam posljednjih susreta slavili su domaćini - Betis četiri puta i Leganes triput. Jedini remi dogodio se u posljednjoj utakmici, u veljači 2020. u Leganesu. Sad je vrijeme za pobjedu domaćina, za kojeg navija i Robert Jarni.

Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Uživajte u sjajnim nadmetanjima, i zaradite u Germaniji.

*Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. Igraj odgovorno 18+



 


Tagovi

Germania daje najveće tečajeveNajveći tečajeviGermania Sport kladionicakladionicakladionicekladioničarski dan

Ostale Vijesti