REUTERS/Alessandro Garofalo
REUTERS/Alessandro Garofalo

Zvijezda Azzurra spreman za početak EP-a

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 14.06.24. | 18:25

Potvrdio je izbornik Spalletii

Po riječima Luciana Spallettija, izbornika talijanske nogometne reprezentacija, jedan od glavnih igrača te momčadi, Nicolo Barella, trebao bi biti spreman za početak prvenstva.

„Barella je na posljednjem treningu obavljao sve jednako kao i ostali reprezentativci. Nije bilo nikakvih problema s njegovom ozljedom te se zbog toga nadamo da će biti spreman za subotu i naš prvi test. Definitivnu odluku o njegovom nastupu donijet ćemo na dan utakmice“, rekao je izbornik Spalletti.

Aktualni europski prvak Italija u obranu naslova kreće utakmicom protiv Albanije u Dortmundu, u subotu od 21 sat. U pitanju je susret prvog kola skupine B gdje će istog dana ranije, od 18 sati, igrati Hrvatska i Španjolska.

Barella je jedan od ključnih igrača talijanske reprezentacije za koju je u karijeri odigrao 53 utakmice te je postigao devet pogodaka. Nije nastupio u posljednje dvije prijateljske utakmice zbog ozljede mišića koja je, očito, u međuvremenu sanirana.

Jednako tako je 27-godišnji vezni igrač bio jedan od najboljih igrača milanskog Intera koji je dominirao tijekom sezone u kojoj je postao prvak Serie A.

Hrvatska i Italija će odigrati utakmicu trećeg kola u skupinu B, 24. lipnja.


(Hina)



Tagovi

Nicolo BarellaLuciano SpallettiTalijanska nogometna reprezentacijaEuro 2024

Ostale Vijesti