Sanjin Strukic/PIXSELL
Sanjin Strukic/PIXSELL

I hrvatski rukometaši nastupaju: Možete ih podržati prije odlaska u Pariz!

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 23.06.24. | 15:24

Ulaznice će biti samo pet i deset eura

Hrvatska rukometna reprezentacija počinje u utorak, 25. lipnja, pripreme za Olimpijske igre u Parizu. Nakon okupljanja u Zagrebu i kratkog druženja s novinarima, reprezentacija će produžiti do hotela Panorama u Prelogu i tu će obaviti prvu fazu priprema koja će trajati do 7. srpnja.

Prouči cjelokupnu ponudu za Euro na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U sklopu tog ciklusa priprema, odigrat će i jedan prijateljski susret i to protiv Egipta. On se igra 6. srpnja u 16.30 sati u varaždinskoj Areni.

Sa željom da reprezentacija dobije maksimalnu podršku s tribina varaždinske ljepotice, Hrvatski rukometni savez je odredio simboličnu cijenu ulaznica za taj susret. Tako će ulaznice iza oba gola biti samo pet eura, a mjesta na središnjim bočnim tribinama 10 eura. Njihova prodaja online putem počinje danas u podne (12:00h). I možete ih kupiti putem sljedeće poveznice www.ulaznice.hr. Ipak, iz saveza naglašavaju da je broj ulaznica koje kupac može kupiti neograničen.

"Dođite i podržite Domagoja Duvnjaka, Luku Cindrića, Dominika Kuzmanovića i društvo u tom susretu i ohrabrite ih prije puta u Pariz na najveće svjetsko natjecanje!", poručili su iz Saveza!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

hrvatska rukometna reprezentacija

Ostale Vijesti