VIDEO: Cro Cop u drugoj rundi nokautirao Japanca i obranio pojas!

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 31.12.14. | 13:55

Hrvatski borac Mirko Filipović sa stilom je zaključio 2014. godinu.

U svojoj već tradicionalnoj borbi na Staru godinu, 'Cro Cop' je u Tokiju u drugoj rundi nokautirao Japanca Satoshija Ishiija i tako obranio pojas japanske IGF organizacije.

Filipović je na isteku druge runde high-kickom pogodio Japanca i nizom udarca ga srušio na tlo. Ishii je pao odmah po isteku runde i zbog obilnog krvarenja je bilo jasno da neće moći nastaviti borbu.

Sudac je prekinuo susret i proglasio hrvatskog borca pobjednikom. No, uslijedilo je manje naguravanje u ringu. Japanski borac Fujita izazvao je Mirka, koji ga je odgurnuo na pod, a u ring je potom ušlo još nekoliko Japanaca, no strasti su ubrzo smirene i Wanderli Silva uspio je Cro Copu staviti pojas prvaka.

Cro Copu je otkako je napustio UFC 2011. godine, ovo treći nastup na Inokijevim priredbama. U prva dva je pobijedio, protiv Suzukawe i protiv današnjeg protivnika još u kolovozu, kada su suci prekinuli meč zbog posjekotine na Ishiijevom čelu nakon udarca laktom Cro Copa. Japanca je naljutila sudačka odluka i dogovoren je novogodišnji revanš koji nije mogao bolje proći za 40-godišnjeg hrvatskog borca.

(Foto: Twitter)

 


Tagovi

Mirko FilipovićCro CopOstali sportovi

Ostale Vijesti