Vragovi sve dogovorili s Argentincem pa ostali zatečeni reakcijom kluba

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 12.08.15. | 15:29

Manchester United je navodno dogovorio sve uvjete s Lucasom Bigliom, ali problem je u njegovom klubu Laziju, koji za njega traži 40 milijuna eura.

Belgijske novine 'De Standaard' su danas objavile kako je Biglia dogovorio sve detalje oko dolaska u redove Manchester Uniteda.

Još početkom tjedna su britanski mediji donijeli priču kako na Old Trafford stiže 29-godišnji veznjak za oko 25 milijuna eura. Menadžer 'Crvenih vragova' Louis van Gaal je priželjkivao da Biglia ima na raspolaganju već za utakmicu play-offa Lige prvaka protiv Club Bruggea sljedećeg tjedna.

No, ako je za vjerovati 'De Standaardu', čini se da od toga neće biti ništa. „Biglia neće nositi crveni dres sljedećeg utorka protiv Club Bruggea“, navode novine, ali i tvrde da je sam igrač postigao dogovor s klubom s Old Trafforda.

Biglia je pregovarao s Unitedom preko menadžera Enza Montepaonea i argentinski reprezentativac se navodno želi priključiti Van Gaalovoj momčadi.

No, probleme oko zaključenja posla stvara Lazio zbog odštete. Manchester United je spreman ponuditi 27 milijuna eura, ali Lazio traži 40 milijuna. 'De Standaard' prenosi kako bi Lazio pristao ako 'Vragovi' malo podebljaju ponudu na više od 30 milijuna eura.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Manchester UnitedLazioLucas Biglia

Ostale Vijesti