Screenshot
Screenshot

VIDEO Ademi, Badelj, Gvardiol, Petković i društvo pozivaju na Dubrava kupa!

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.06.23. | 14:10

Sezona malonogometnih turnira u punom je jeku.

Već ranije smo vas izvijestili sa sjajno organiziranog četvrtog izdanja MNT Kajzerica Unijabeton Cupa, fenomenalno je bilo i na četvrtom izdanju Granešina kupa u sklopu kojega su organizirane čak dvije humanitarne akcije…

… no sve to bio je tek početak. Kroz cijelo ljeto očekuju nas brojni malonogometni turnir diljem Lijepe naše, a posebna se aktivnost ovog ljeta očekuje u Gradu Zagrebu u kojem se svaki vikend igra po nekoliko iznimno jakih i prestižnih turnira.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

U tijeku je, recimo, Futsal Cup Sveti Josip koji se od 2018. igra u spomen na Matiju Capara, nakon pet godina vraća se MNT Voltino (16. – 18. lipnja), a posebno interesantno biti će posljednjeg vikenda u lipnju kada će se na dva kraja grada organizirati i dva superjaka malonogometna turnira.

Trofej Dinamo Dugave igra se od 21. do 25. lipnja u sklopu bogatog programa Dana Dugava za vrijeme kojih će se održati i tradicionalni turniri u rukometu, košarci 3 na 3, stolnom tenisu, beli, FIFA-i... Organizira se i pub kviz, a za subotu 24. lipnja dogovoren je i koncert grupe Magazin, iako se živa muzika očekuje kroz sve dane manifestacije!

U istom periodu, od 22. do 25. lipnja na terenima Osnovne škole Žuti brijeg u zagrebačkoj Dubravi održat će se Malonogometni turnir Dubrava kup, na kojem će nastupiti 32 malonogometne ekipe (mjesta za prijave ostalo je još tek nekoliko).

Da nas u Dubravi očekuje pravi malonogometni spektakl potvrđuju imena koja su pozvala malonogometne ekipe i gledatelje na turnir u zagrebačkoj dubravi – Arijan Ademi, Milan Badelj, Josip Brekalo, Joško Gvardiol, Bruno Petković, Roko Šimić

Ako smo dobro izbrojali, riječ je o dvije srebrne svjetske medalje (Badelj i Brekalo), dvije brončane (Gvardiol i Petković), apsolutnoj legend Dinama (Ademi) i napadaču koji bi trebao obilježiti budućnost hrvatskog nogometa (Šimić)…

“Pozivam sve ljubitelje malog nogometa da na terenima Osnovne škole Žuti Brijeg od 22. do 25. lipnja dođu i uživaju na malu nogometu”, rekao je Plavi 9 Bruno Petković.

Kao i na turniru u Dugavama, u Dubravi je pripremljena bogata ugostiteljska ponuda, bit će žive muzike, turnir u beli i, prije svega, vrhunski mali nogomet.

Zagrepčani, oslobodite vikende jer - sve vrvi od vrhunskog hala i malonogometnih turnira!

Oglas

Zaigraj odmah, Germania!


Igre na sreću mogu dovesti do ovisnosti. Igraj odgovorno.



Tagovi

malonogometni turnir

Ostale Vijesti