Screenshot
Screenshot

Talijanski drugoligaš predstavio bivšeg prvotimca Dragovoljca uz motive iz serije 'Stranger Things' (VIDEO)

Vrijeme Čitanja: 2min | čet. 14.07.22. | 08:01

Prilično inovativno predstavljanje igrača, nema što...

Svaki prijelazni rok svjedočimo novim i inovativnim načinima na koje klubovi predstavljaju svoja pojačanja. Samo predstavljanje novog igrača je velika vijest za navijače određenog kluba, a klubovi cijelu tu priču onda dodatno 'upakiraju' u kreativne i manje kreativne vizuale i video-uratke i na taj način dodatno pojačaju 'efekt' dolazaka novog igrača.

Jedno od inovativnijih predstavljanja pojačanja imao je talijanski drugoligaš Perugia koji je nedavno, pisali smo, u svoje redove doveo bivšeg juniora Hajduka i prvotimca Hrvatskog dragovoljca Stipu Vulikića.

Video kreće s kadrom obruba monitora na kojem piše 'Peruiga Social Factory'. Monitor se pali sam od sebe, a nevidljive ruke počinju tipkati po tipkovnici. Nakon nekog vremena pojavljuje 'FIFA-ina' Kartica na kojoj se prvo pojavljuje hrvatska zastava, zatim oznaka DC (defender centar, odnosno centralni branič), 21 ani (godina), 196 CM, piede sinistro (lijeva noga).

Za kraj, navijači Peruge saznaju da je njihov klub doveo Stipu Vulikića.

"Benvenuto Grifone" (Grifon je mitska životinja s tijelom lava i glavom i krilima orla je simbol Perugie), konačna je poruka ovog, trebamo reći, prilično inovativnog i kreativnog video uratka koji je popraćen muzikom i ambijentom iz popularne američke znanstveno-fantastične serije Stranger Things koja se emitira od 2016.

Vulikić je u Perugiu stigao na posudbu s pravom otkupa njegovog ugovora na kraju sezone.

(N.R.)


Tagovi

Stipe VulikićHrvatski dragovoljacPerugia

Ostale Vijesti