Marko Lukunic/PIXSELL
Marko Lukunic/PIXSELL

Nije sve tako crno u Sigetu: Pouzdani branič HD-a ide u Perugiju, zvali su ga Mechelen i Slovan Bratislava

Vrijeme Čitanja: 1min | sub. 09.07.22. | 16:30

Sve je dogovoreno, a ugovor će biti potpisan ovog ponedjeljka nakon što U20 reprezentativac Hrvatske prođe liječničke preglede.

Još zimus se pričalo kako je Stipe Vulikić nadomak odlaska iz Hrvatskog dragovoljca. Najviše upita dolazilo je iz Belgije, posebno uporni bili čelnici Mechelena, ali stasiti branič na kraju je ipak odlučio ostati član Crnih do kraja sezone. Iako Sigećanima nije išlo najbolje, Vulikić je konstantno igrao na visokoj razini čime je u konačnici zaradio i poziv u hrvatsku U20 reprezentaciju, što je svakako vrijedno hvale budući da znamo kako je njegova momčad završila prošle sezone.

Ako upita zimus bilo puno onda ih je ovog ljeta bilo skoro pa duplo više. Između ostalih, javila se i Slovan Bratislava, ali kad je na adresu 21-godišnjeg braniča stigla ponuda Perugije, više nije dvojio ni sekunde.

Germanijak doznaje kako hrvatskog braniča samo sitnice dijele od potpisa za klub iz Serie B, a sve nam je u razgovoru potvrdio i njegov agent Tomislav Nakić koji dodaje kako bi sve trebalo biti potpisano ovog ponedjeljka nakon što Vulikić prođe liječničke preglede.

Inače, 21-godišnji Splićanin u Perugiju odlazi na jednogodišnju posudbu uz mogućnost otkupa, a postat će i deveti Hrvat koji je nosio dres spomenutog talijanskog kluba.


Tagovi

Stipe VulikićPerugiaHrvatski dragovoljacGermanijak transferinogometni transferiLjetni prijelazni rokLjetni prijelazni rok 2022.

Ostale Vijesti