Igor Kralj/PIXSELL
Igor Kralj/PIXSELL

Stipić izabran za trenera mjeseca u Latviji, njegova Riga je dosad od maksimalnih 39 osvojila 35 bodova

Vrijeme Čitanja: 1min | sri. 17.05.23. | 08:10

U 13 kola primili su tek četiri pogotka.

Nekadašnji trener Slaven Belupa, Tomislav Stipić, i u svojoj je drugoj sezoni u Latviji nastavio raditi sjajan posao. Nakon što je prošle godine s Audom osvojio prvi trofej u povijesti kluba (u finalu Latvijskog kupa pobijedili su RFS 1-0), Stipić je dobio priliku voditi najbogatiji latvijski klub Rigu FC, a u novoj sezoni njegova momčad je u prvih 13 kola od maksimalnih 39 osvojila 35 bodova (11 pobjeda, dva remija), s tim da je ovog utorka njegova momčad svladala baš Audu u latvijskom prvenstvu rezultatom 2-0.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Stipić je, očekivano, izabran za trenera mjeseca u ožujku i travnju, a u obavljanju dobrog posla pomažu mu Vjekoslav Miletić (pomoćni trener), Miljenko Kumić (kondicijski trener), Goran Brašnić (trener vratara) i Robert Krčmar (fizioterapeut).

Za Rigu igraju Hrvoje Babec, Marko Dabro (posudba iz Beijing Guoana) te Petar Bosančić, s tim da je prvo ime kluba srpski veznjak Miloš Jojić koji je svojevremeno igrao za BVB. Riga je trenutno vodeća momčad latvijskog prvenstva, a prvi pratitelj RFS, uz utakmicu manje, već sada za njima kaska sedam bodova. (rv)



Tagovi

Tomislav StipićRiga

Ostale Vijesti