Španjolski izbornik od Olma i družine se oprostio u suzama

Vrijeme Čitanja: 1min | uto. 19.11.19. | 08:41

Na kormilo se vratio Luis Enrique.

Nogometaši Španjolske uspješno su apsolvirali još jedan kvalifikacijski ciklus. Na Europsko prvensstvo odlaze kao prva reprezentacija u skupini skupivši tek dva remija i čak osam pobjeda, od koje su dvije posljednje stigle u posljednjih pet dana.

Dani Olmo je sudjelovao u prvoj protiv Malte (7-0) zabivši i gol odmah u debiju, dok u posljednjoj utakmici ovog ciklusa igranoj na Wandi Metropolitano protiv Rumunjske nije ulazio u igru. Furija je to lako dobila rezultatom 5-0, a nakon utakmice od igrača se u suzama oprostio dosadašnji privremeni izbornik Robert Moreno, piše Marca.

Moreno je obaviješten od tamošnjeg Saveza da je njegov mandat privremenog izbornika gotov, a na funkciju se danas i službeno vratio Luis Enrique. Nekadašnji trener Barcelone morao je uzeti pauzu zbog obiteljskih razloga, nakon što mu je preminula kćer.

Njegov privremeni nasljednik u suzama se oprostio od igrača u svlačionici i poželio im sreću na Euru 2020. godine.

 

 

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="en" dir="ltr">OFFICIAL: Luis Enrique has returned to the position of Spain head coach<a href="https://t.co/GzQK8tBRDR">pic.twitter.com/GzQK8tBRDR</a></p>&mdash; Goal (@goal) <a href="https://twitter.com/goal/status/1196754512473706498?ref_src=twsrc%5Etfw">November 19, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>


POVRATAK NA NASLOVNICU

(Foto: Reuters)


Tagovi

Dani OlmoRobert Morenošpanjolska nogometna reprezentacijaKvalifikacije za EuroLuis Enrique

Ostale Vijesti