Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL
Vjeran Žganec Rogulja/PIXSELL

Šafarić: „Imamo za čime žaliti, da smo prvi zabili bilo bi drugačije“

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 18:05

Trener Varaždina nakon četvrtog minimalnog poraza na klupi protiv Modrih

Nakon 0-1 Varaždina i Dinama u dvoboju 9. kola hrvatskog nogometnog prvenstva trener domaćih Nikola Šafarić, koji je četvrti put minimalno poražen protiv Modrih na klupi Varaždinaca, na konferenciji za medije u trofejnoj dvorani Gradskog stadiona je kazao:

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

„Ne samo danas, kad smo propustili bodove, imamo za čime žaliti i iz nekih prijašnjih utakmica. Ovaj put vratnica, pa Mamićeva prilika, da smo zabili prvi gol bilo bi drugačije, ali s obzirom da smo imali problema kroz tjedna s ozljedama mislim da su dečki odlično odradili utakmicu protiv jakog Dinama“, kazao je trener i sportski direktor Varaždina.

Bjelica ga je nahvalio, kazao da ima Varaždin kvalitetu za četvrto-peto mjesto...

„Možda su neki iznenađeni s našim utakmica, no dečki odlično rade, odličan su kolektiv, pokazali smo put kojim želimo ići. Kad pogledamo tablicu, ne smije biti opuštanja, svi smo u tri boda. Vidjet ćemo na zimu hoćemo li se pojačati, ali svi u klubu i gradu moraju živjeti za to da se ne propusti prilika za Europu ako je se dobije“, poručio je Šafarić, ovaj put više kao sportski direktor nego kao trener. (N. L.)



Tagovi

Nikola ŠafarićNK VaraždinGNK DinamoHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti