REUTERS/Charles Platiau
REUTERS/Charles Platiau

Pa di se gasiš čovječe?: Čolak opet strijelac i asistent u pobjedi Malmoa

Vrijeme Čitanja: 2min | sub. 25.09.21. | 19:39

Bivši igrač Rijeke proživljava pravu renesansu

Novi dan, novo kolo, novi gol, nova pobjeda.

Za Malmo jedna posve uobičajena rutina, barem otkako je u ekipi Antonio Čolak, novopečeni neumorni golgeter koji zabija bez prestanka otkako je obučao nebeskoplavi dres legendarne ekipe s juga zemlje. Danas je stradao slabašni Orebro s visokih 5:1, naš Antonio bio je strijelac i asistent u visokoj pobjedi svoje ekipe, a ni ocjena na SofaScore nije za baciti, Uz ocjenu u visini 9.1 jasno je da je Čolak danas bio fantastičan.

Prvo je zabio drugi gol (poveznicu pronađite OVDJE , a potom i asistirao za konačnih 5:1. Dodavanje pronađite na OVOJ poveznici.

Popularni Čokigol se preporodio na sjeveru Europe nakon što se nije snašao u PAOK-u u u kojeg je stigao iz Rijeke za tri milijuna eura prije nešto više od godinu dana. Grci nisu imali strpljenja, nakon svega pola godine dali su zeleno svjetlo da Čolak pronađe neki drugi klub u kojem će pronaći staru formu i onda opravdati uloženo u dresu PAOK-a, ali to bi se na kraju moglo pokazati veoma lošom odlukom.

Naime, Malmo ima opciju prvootkupa njegovog ugovora, a budući da je Čolak treći strijelac švedskog prvenstva i da je svojim igrama zaradio povratak u nacionalnu vrstu, izgledno je da nekadašnji miljenik navijača Rijeke više neće zakoračiti na Toumbu. Točnije, možda i hoće, ali ne u dresu PAOK-a…

Čolak je danas težak 3.5 milijuna eura, s ovakvim pristupom, njegova vrijednost na relevenatnom Transfermarktu može samo rasti..


Tagovi

Antonio ČolakMalmö

Ostale Vijesti