“Novi Robertson” meta je Bayerna, Flick ga želi već ovog ljeta

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 04.05.20. | 08:20

Ipak, nisu Bavarci jedini zainteresirani za 17-godišnjeg lijevog beka…

Iznimno talentirani lijevi bek kojeg su škotski mediji već sada prozvali novim Andrewom Robertsonom ulazi u posljednju godinu ugovora te je, prema saznanjima Daily Recorda, veoma mala vjerojatnost da će se odlučiti potpisati novi budući da interesa za njegovim uslugama ne manjka.

Hickeyja smatraju najvećim talentom škotske Premier lige, a ove je sezone za svoj matični klub skupio čak 30 nastupa u svim natjecanjima.

Nadalje, Hickey je prema nekim informacijama velika želja trenera Flicka koji na njega ne gleda kao igrača koji odmah po svojem dolasku može postati član udarnih 11, ali zato ima veliku perspektivu da to postane jednog dana.

Nadalje, Bayern je već dovodio mlade i talentirane igrače iz Škotske što je dobra naznaka kako bi se ovaj transfer uistinu mogao brzo i finalizirati, a posljednji koji je postao dio najtrofejnijeg njemačkog kluba bio je Liam Morrison kojeg su Bavarci dovely u svoje redove prošlog ljeta iz Celtica.

Osim Bayerna, za uslugama ovog mladića interes su iskazali Manchester City i Celtic, ali su Bavarci ti koji trenutno vode u ovoj utrci.

(foto: Reuters)

 


Tagovi

Aaron HickeyHeart of MidlonthiatransferiLjetni prijelazni rok

Ostale Vijesti