Novi Rafin "biser": Izabrao pojačanje od 50.000.000 eura koje je teško ozlijeđeno!?

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 14.08.15. | 09:48

Rafina želja ima ozbiljnih problema s ozljedom...

Sezona još nije niti počela, a Rafa Benitez trpi sve ozbiljnije kritike dijela španjolskih medija zbog neefikasnosti njegove momčad. Naime, Real nije zabio pogodak na čak četiri od sedam pripremnih utakmica.

To ipak nije, kao niti mogući odlazak Benzeme u Arsenal, glavna Benitezova briga. On je poznat kao stručnjak kojem je iznimno bitan obrambeni dio igre. Teško da ćemo kod njega gledati veznu liniju prepunu kreativaca kao kod Ancelottija.

AS piše kako Benitez nije zadovoljan dvojicom veznjaka defenzivnih zadaća. To su Lucas Silva, doveden prošle zime kao veliko pojačanje za budućnost, te Asier Illarramendi, Bask koji je trebao zamijeniti sunarodnjaka Xabija Alonsa.

Njih dvojicu „pretekao“ je čak i Casemiro, povratnik s posudbe iz Porta. Uz Kroosa i Modrića, Benitez želi još jednog veznjaka. AS tvrdi kako je od čelnika kluba zatražio da mu dovedu Williama Carvalha iz Sportinga. Portugalac je klasični zadnji vezni, a plijen svojom fizičkom građom i gotovo 190 cm visine.

Lisabonski klub za njega je navodno izvjesio cijenu od 45.000.000 eura, što je ohladilo Wengera, ali i Van Gaala koji je ipak izabrao Schneiderlina. Carvalho je zanimljiv i Chelseaju i PSG-u, no niti Realu novac nije problem i budu li zaista „zapeli“ za njega, najvjerojatnije će ga dovesti.

Samo, Carvalho je trenutno van stroja. Benitez baš i nije izabrao najidealniju metu, jer je portugalski reprezentativac prije mjesec dana slomio kost u nozi. Oporavak bi trebao trajati čak tri mjeseca, ali Sporting ga je iznenađujuće prijavio za skorašnji play-off Lige prvaka...

(Foto: Action Images)


Tagovi

Rafael BenitezWilliam CarvalhoReal MadridSporting LisabonLucas SilvaAsier Illarramendi

Ostale Vijesti