Ni Juve, ni Liverpool - Illarramendi ostaje u Španjolskoj

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 24.08.15. | 16:01

Asier Illarramendi će vrlo izgledno napustiti Santiago Bernabeu.

Baskijski veznjak je prije dvije godine došao u Real za 30 milijuna eura, ali se nije uspio nametnuti za mjesto u veznom redu. Planirano je da on drži sredinu terena s Lukom Modrićem, ali Illarramendi nije pokazao dovoljno kvalitete za to pa je ubrzo u 'Kraljevski klub' došao Toni Kroos. Prije nekoliko dana situacija se za njega dodatno pogoršala nakon što je u Real došao Mateo Kovačić, a Rafael Benitez ga je izostavio iz konkurencije za utakmicu protiv Sportinga.

Iako je Illarramendi tijekom proteklih tjedana odbijao sve ponude i naglašavao kako svoju budućnost vidi u Realu, posljednji događaji ipak daju naznaku da bi do transfera ipak moglo doći. On ima tek 25 godina i sigurno mu nije u interesu prikupljati mrvice, pa ni u Realu, a ponuda mu svakako ne nedostaje.

Dugo se spominjala mogućnost prelaska u Juventus, Liverpool je i dalje uporan, a izgleda kako bi Illarramendi najviše volio vratiti se u Real Sociedad. Ni njegov bivši klub nije imun na mogućnost njegovog angažmana, a Mundo Deportivo donosi kako su Baski ponudili oko 15 milijuna eura za Illarramendija. To bi bilo dvostruko manje od iznosa kojeg su zaradili prije dvije godine, ali Realu sigurno nije u interesu da na tribinama imaju tako skupog igrača...

(Foto: Action Images) 

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Asier Illarramendi

Ostale Vijesti