MERCATO - Naj transferi i glasine dana (28.6.): Dobar posao na Old Traffordu, BiH dvojac na meti velikih klubova

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 28.06.15. | 22:44

Iako je nedjelja bila nešto mirnija od prethodnih dana, ni danas svijet nogometnih transfera nije mirovao.

Izgleda kako je uistinu sve gotovo što se tiče prelaska Morgana Schneiderlina iz Southamptona u Manchester United. Transfer je vrijedan 35 milijuna eura, a Southampton je s ovim transferom došao na 76 milijuna eura zarade u posljednje dvije godine, a Koeman i dalje ostvaruje dobre rezultate.

Opet je u centru pažnje Angel Di Maria, a Telegraph piše kako je Manchester United blizu dogovora s PSG-om oko trampe između Di Marie i Edinsona Cavanija. Osim engleskih medija, u plasiranje priča o transferima momčadi s Old Trafforda uključio se i francuski L'Eqipue. Meta je Aymen Abdennour iz Monaca, cijena je 30 milijuna, a u igri je i Liverpool.

Jose Mourinho je pronašao zamjenu za Petra Čeha. Na meti Chelseaja je Asmir Begović, ali pitanje je hoće li Stoke spustiti jako visoki odštetni zahtjev.

Martin Ødegaard opet je tema u Madridu. Mladi Norvežanin je, navodno, izričito zatražio da sljedeće sezone ne igre za Realovu B momčad. Njegova najizglednija sljedeće destinacija je Villareal gdje bi otišao na posudbu.

Što se Barcelone tiče, u zanimljivoj je situaciji Marc Bartra koji ima 48 sati za odluku želi li ostati u katalonskom klubu ili iskoristiti opciju odlaska za 12 milijuna jer nije igrao 50 utakmica u protekle dvije sezone. Najizglednije je da će Bartra ostati u klubu, a spominje se i potpisivanje novog ugovora.

Ne prođe dan u kojem se poneki hrvatski nogometaš ne spomene u kontektsu budućih transfera. Danas se pisalo o Šimi Vrsaljku i sve većoj želji Napolija za njegovim angažmanom. Bilo je i trenerskih angažmana pa je tako Phil Neville postao pomoćni trener Valencije.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Morgan Schneiderlinprijelazni rokRonald KoemanAngel Di MariaEdinson CavaniAymen AbdennourPetr ČechAsmir BegovićMartin OdegaardMarc BartraŠime VrsaljkoPhil Neville

Ostale Vijesti