Liverpool spas pronašao u vidu Realovog veznjaka

Vrijeme Čitanja: 1min | pon. 13.04.15. | 09:11

Liverpool je postao jedan od glavnih kandidata za dovođenje veznjaka Real Madrida, Asiera Illarramendija.

25-godišnjak je navodno spreman za napuštanje Santiago Bernabeua na ljeto nakon što su kulminirale njegove frustracije zbog nedobivanja dovoljno prilika u redovima kraljevskog kluba od dolaska iz Real Sociedada 2013. godine za 30 milijuna eura.

Illarramendi je startao u samo sedam utakmica u Primeri ove sezone, a 16 nastupa je zabilježio ulaskom s klupe. Ne čini se da će se nešto mnogo promijeniti u bližoj budućnosti, obzirom da u veznoj liniji kraljevskog kluba 'vladaju' hrvatski reprezentativac Luka Modrić, Toni Kroos i Isco.

'Daily Mirror' navodi kako bi Illarramendi radije došao u Premiership nego ostao u Španjolskoj, a priželjkivana destinacija mu je navodno Anfield.

Zainteresiran za njega je navodno i Arsenal jer 'Topnicima' treba igrač poput Illarramendija. Također se naglašava i kako uvjet za njegov dolazak nije pozicija na prvenstvenoj ljestvici i nužnost da njegov budući klub igra u Ligi prvaka sljedeće sezone.

Obzirom na skori odlazak Stevena Gerrarda iz Liverpoola, 25-godišnji Španjolac bi mogao biti dobro rješenje za menadžera 'Redsa' Brendana Rodgersa, koji bi mogao biti koristan igrač u borbi za povratak među četiri najbolje momčadi u Engleskoj.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Asier IllarramendiReal MadridLiverpool

Ostale Vijesti