EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Weber
EXPA/ Eibner-Pressefoto/ Weber

Kompany: “Šteta što nismo pobijedili”, Xabi: “Zadovoljan sam bodom”

Vrijeme Čitanja: 1min | ned. 29.09.24. | 10:29

Treneri Bayerna i Bayera bili su zadovoljni unatoč remiju

Trener Bayern Münchena Vincent Kompany imao je puno razloga za zadovoljstvo igrom svojih igrača u subotnjem 1-1 remiju protiv Bayer Leverkusena. No, činjenica da Bavarci nisu pobijedili ga je ipak kopkala.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

"Kao trener Bayerna uvijek želiš pobjeđivati ​​kod kuće. Način na koji je tekla utakmica bio je ono što smo željeli. Važno je da nastavimo i vjerujemo da možemo pobijediti u utakmicama", rekao je Kompany u nakon utakmice pa dodao:

"U ovakvoj utakmici inače nemate toliko prilika. Imali smo ih pa je šteta što nismo pobijedili. Bio je ovo derbi i izgledalo je kao derbi."

Govoreći nakon utakmice, trener Leverkusena Xabi Alonso rekao je da je "sretan" zbog boda.

"Morate mnogo žrtvovati protiv Bayerna. Imali smo nekoliko problema. Igrali smo vrlo ozbiljno i zadovoljni smo bodom", rekao je Xabi Alonso pa nastavio:

"Trebala nam je ova utakmica na Allianz Areni. Bayern je u jako dobroj formi. Imali smo problema u obrani do danas. Sada nam treba malo stabilnosti na lopti i bez nje. Bilo je jako teško danas. Cijela momčad se jako dobro snašla. Jedva da smo imali priliku disati. Ali jako sam ponosan na svoje igrače.”

Remi ostavlja Bayer Leverkusen na trećem mjestu, tri boda iza Bayern Münchena.



Tagovi

Bayer LeverkusenBayernVincent KompanyXabi Alonso

Ostale Vijesti