REUTERS/Angelika Warmuth
REUTERS/Angelika Warmuth

U Bayernu strepe: Kane na dodatnim pregledima, mišljenja oko ozljede podijeljena

Vrijeme Čitanja: 2min | ned. 29.09.24. | 10:20

Koliko je Kane loše prošao, ostaje za vidjeti, čeka se službeni Bayern nakon liječničkih pretraga, a prvu reakciju dao je sportski direktor Max Eberl

Za trenutak je zastala bavarska mašina. Bayern se morao zadovoljiti remijem 1-1 protiv Bayer Leverkusena, a uz to je težak udarac dobila i jedna od njegovih najvećih zvijezda - Harry Kane.

Prouči cjelokupnu ponudu na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Naime, nakon duela s Bayerovim Amineom Adlijem, Kane je pao i uhvatio se za lijevi gležanj, što mu je u prošlosti zadavalo problema i u Tottenhamu i u Münchenu. Kad mu je ubrzo nakon toga ukazana pomoć na terenu, držao je ruku na licu i na kraju je morao biti zamijenjen. Kane je mogao samostalno napustiti teren, iako je jako šepao, a Vincent Kompany uveo je Thomasa Müllera.

Koliko je Kane loše prošao, ostaje za vidjeti, čeka se službeni Bayern nakon liječničkih pretraga, a prvu reakciju dao je sportski direktor Max Eberl još za Sky:

"Ako Harry napusti teren, onda je to nešto. To ne izgleda dobro."

Ubrzo nakon toga, izvršni direktor Jan-Christian Dreesen zvučao je pozitivnije:

"Dobio je udarac, ali koliko sam čuo od liječnika, ništa stvarno ozbiljno."

Kanea će ponovno detaljnije pregledati u nedjelju. Kane, obično ključni čimbenik u ofenzivi ne samo kao strijelac nego i kao kreator, već je skupio pet golova i šest asistencija u prva četiri nastupa ove sezone, uključujući i hattrick protiv Dinama. On sam je u mix zoni rekao da je bilo bolno, a Kompany na press konferenciji iskazao nadu da će biti spreman za srijedu kada Bavarci igraju s Aston Villom u Ligi prvaka.




Tagovi

BayernBayer LeverkusenBundesligaHarry Kane

Ostale Vijesti