REUTERS/Jennifer Lorenzini
REUTERS/Jennifer Lorenzini

Ibrahimović protiv Hrvatske: "Sve je već zapisano, Messi će osvojiti Svjetsko prvenstvo!"

Vrijeme Čitanja: 2min | uto. 13.12.22. | 16:41

Podupire bivšeg suigrača Lionela Messija da konačno osvoji Svjetsko prvenstvo

Zlatan Ibrahimović smatra da je Lionelu Messiju zapisano u zvijezdama da s Argentinom osvoji Svjetsko prvenstvo u Kataru. Južnoamerička nacija prošla je među posljednja četiri, a večeras će se susresti s Hrvatskom u polufinalu. Iako se mi nadamo da će upravo Vatreni iz ovog dvoboja izaći kao pobjednici, neki se s nama ne slažu, a među njima je i poznati Šveđanin.

Ovogodišnji turnir bio je pun iznenađenja, a Brazil, Njemačka, Španjolska i Belgija ispali su ranije nego što se očekivalo. Jedno je ovo od najmanje predvidljivih svjetskih prvenstava u posljednje vrijeme, ali Ibrahimović je uvjeren da već zna tko će biti konačni pobjednici.

Ibrahimović i Messi igrali su zajedno u Barceloni 2009./10., osvojivši zajedno La Ligu, kao i Španjolski superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo.


Messi je osvojio gotovo sve nagrade u sportu, uključujući Ballon d'Or u sedam navrata, ali mu je Svjetsko prvenstvo dosad izmicalo. Sada igrajući na svom petom Svjetskom prvenstvu, nadomak je podizanja najvećeg trofeja u međunarodnom nogometu, a Ibrahimović podržava njega i Argentinu.

"Već je zapisano u zvijezdama tko će osvojiti Svjetsko prvenstvo i svi znate na kog mislim. Leo Messi će podignuti trofej jer je to zapisano", rekao je Šveđanin.

Ibrahimović je prokomentirao je i uspjeh Marokanaca.

"Nije me to iznenadilo jer sam znao koliko su dobri i prije Svjetskog prvenstva, mislim da ljudi uživaju u takvim pričama na ovim turnirima."


Tagovi

Hrvatska nogometna reprezentacijaZlatan IbrahimovićArgentinska nogometna reprezentacijaLionel Messi

Ostale Vijesti