I on je Španjolcu dao podršku i smatra ga dobrim rješenjem ali divi se i bivšem

Vrijeme Čitanja: 1min | pet. 29.05.15. | 22:57

Vicente del Bosque smatra da je Rafael Benitez dobro rješenje na klupi Real Madrida.

„Dolazak Beniteza mi se čini kao dobro rješenje jer zna što treba raditi i pokušat će unijeti neke dobre stvar u Real i pokušat će ga napraviti boljim. Sreo sam ga prije nekoliko godina i imao je ideju da postane profesionalac u ovom svijetu i početo je učiti kako da to uspije“, rekao je Del Bosque, koji je surađivao s Benitezom kada je kasnije radio kao trener u Realovoj akademiji.

Upitan da komentira trenutnu situaciju u 'kraljevskom klubu', Del Bosque je naglasio:

„Ja nisam najbolja osoba koja bi trebala govoriti o problemima i mogućim rješenjima za klub. Nisam dio svega toga i neću to komentirati“.

Ali zato se dotaknuo bivšeg trenera Carla Ancelottija.

„Divim mu se i sviđa mi se. Ono što vidite, to i dobijete. On je odradio vrlo dobar posao, uvijek je gledao na interes Reala, a nikada u prvi plan nije stavljao osobni ego“.

Del Bosque nije želio komentirati mogućnost da na Santiago Bernabeuu vidimo dvojicu vrhunskih golmana, Ikera Casillasa i Davida de Geu, koji bi mogao na ljeto doći u Real.

„To je nešto za što se još ne zna hoće li se dogoditi. Sada ih imamo obojicu u reprezentaciji. O Casillasu mogu reći da je u sjajnoj formi i ima sjajne sposobnosti. De Gea je vratar u usponu i imao je dobru sezonu u Manchester Unitedu.

(Foto: Action Images)

Germanijak pratite i na našoj Facebook stranici!


Tagovi

Vicente Del BosqueReal MadridRafael BenitezCarlo Ancelotti

Ostale Vijesti