Zvonimir Barišin/PIXSELL
Zvonimir Barišin/PIXSELL

Ferenčina uoči Gorice: "Oni imaju svojih problema, ali mi razmišljamo samo o sebi"

Vrijeme Čitanja: 2min | pet. 23.02.24. | 13:03

Goričani su u dramatičnom trenutku, ali Slaven se ne želi pouzdati u njihovu lošu formu

"Čeka nas zahtjevna utakmica, a Gorica se želi odmaknuti od loše serije u kojoj se nalazi. Mi razmišljamo o sebi, vjerujemo u našu ekipu koja je dobro radila ovaj tjedan te u nedjelju očekujemo dobru prezentaciju", rekao je Roy Ferenčina uoči utakmice u kojoj njegova momčad putuje u Turopolje. Naime, nogometaši Slaven Belupa u nedjelju će snage odmjeriti s Goricom u utakmici 24. kola Hrvatske nogometne lige koja se u Velikoj Gorici igra s početkom u 17.30.

Prouči cjelokupnu ponudu za nogomet na Germaniji i zaigraj odmah (Igraj odgovorno, 18+)

Goričani su u dramatčnom trenutku, a Slavenu se vraćaju neki igrači.

"Tradicija je da igramo neriješeno zadnjih nekoliko utakmica. Oni imaju svojih problema, a mi gledamo sebe i želimo odigrati što bolju utakmicu i nadamo se bodovima", rekao je trener Farmaceuta i dodao:

"Vratili su se Šakota i Štefulj, a i Murić je sada tu. Bunčić još uvijek ima nekih problema, on još 10 dana neće biti u konkurenciji za sastav, ali drugi igrači se sada nameću kroz treninge. Još su pred nama dva dana, a zatim ćemo odlučiti tko će početi u Velikoj Gorici. Gorica ima dobru ekipu i u jesen su pokazali svoju snagu te su pobijedili nekoliko utakmica protiv najjačih, ali došlo je do nekog zastoja u koji ne bih ulazio. Mi želimo igrati kao što smo igrali na svim gostovanjima protiv ekipa našeg ranga te pobijediti", zaključio je Ferenčina.

Svoja očekivanja iznio je i Benedikt Mioč koji je poručio da je Gorica u lošem rezultatskom stanju i formi.

"Moramo se fokusirati na sebe, iako je Gorica u lošem rezultatskom stanju i formi. Nas to ne treba zavarati, moramo se dizati iz utakmice u utakmicu i nadati se što boljem rezultatu", poručio je. (eg)



Tagovi

Roy FerenčinaSlaven BelupoHNK GoricaHNLHrvatska nogometna liga

Ostale Vijesti